też go używamnie słyszałaś o nim
są też większe pojemności
tylko nie mozna go używać non stop bo się włosy zaczną przetłuszczać- tak raz w tyg starcza![]()
właśnie nie słyszałam o nim, wczoraj właśnie pan (i to jaki) zachwalał , że bardzo dobry, i tłumaczył mi jak stosować itd...i Pan właśnie był tak miły i w ogóle, że skusiłam się i zakupiłam sobie od niego 2 takie malutkie buteleczki na próbę. Stwierdziłam że nie będę brała większej buteleczki bo nie wiem jak właśnie moje włosy na to zareagują... Ale zareagowały świetnie
![]()
Nio ja ten jedwab używam od ponad roku i jest świetny tyle tylko że za często sie go nie uzywa jak już koleżanka wyżej wspomniała, można go kupić w hurtowniach oraz w sklepie z kosmetykami np. ja kupuje w Rossmaniea na salonie gdzie pracuje też go mamy w sprzedaży i nawet w tym wiekszym wydaniu... także polecam
a jeśli chodzi o inne produkty to było dużo dobrych firm z branży paznokciowej i fajne promocje żeli np. SF Polecam sie przejechać na nastepne
![]()
Pazurki z Mistrzostw w KAtowickim Spodku "Nail Busines 2010".
Moja praca została zdyskwalifikowana.(((
z tego wszystkiego nie polazilam zbytnio po targach:/
[/FONT][/COLOR]
farbstift dziękuje ślicznieciesze się że się pazurki podobaja
a co do tego dlaczego zdyskwalifiokowana to tak na prawde nie wiadomo i nigdy sie juz nie dowiemwersja jaką mi przedstawiono to dlatego że modelka jest instruktorem:|
a w regulaminie nie ma żadnego punktu że modelka nie może być takowa osoba![]()
szkoda, że zdyskwalifikowali twoją prace...Bardzo ładne paznokcie...
ee jaki bezsens.. co z tego,ze jest instruktorem,jak nawet tez instruktorzy moga brać udział w mistrzostwach.. nie rozumiem tego![]()
decyzja naprawdę bardzo dziwna...
A Ty Dzoanko, byłaś na targach![]()
Dzoana no dokladnie masz racje! poza tym nie wiadomo ile stylistek mialo za modelki instruktorki czy tez stylistki paznokci. teraz jest grono stylistek ktore wogole sie nie ujawniaja, nie mowia o tym otwarcie ze sa instruktorkami(
decyzja dziwna i szokuje spora ilosc osob
oby takie cos juz nigdy nie zaistnialo!
:O zaszokowała mnie ta decyzja o dyskwalifikacji. widocznie ktoś chciał się na kimś zemścić no i wyszło jak wyszło. no ale nie od dziś wiadomo, że prace na mistrzostwach są nie do końca sprawiedliwie oceniane.
Martusiaczeq pazurki bardzo ładne![]()
zapraszam na moje blogi:
http://nailsbybozena.blogspot.com/
http://make-up-4-u.blogspot.com/
https://www.facebook.com/bozena.pustelnik.makeup
INSTRUKTOR SPN Bielsko-Biała, Oświęcim
Kurcze wielka szkoda, bo praca bardzo piękna. Ale nie martw sie napewno dostaniesz doceniona, jak nie teraz to za jakis czas![]()
Poniżej krótka relacja z targów i kilka zdjęć
Organizowane już po raz 10 targi fryzjersko-kosmetyczne przyciągnęły tłumy kosmetyczek z południa Polski. Oczywiście również na tych targach Mistero Milano przedstawiło swoją szeroką ofertę profesjonalnych produktów do stylizacji paznokci. Trenerki Emilia Kossakowska, Edyta Bartos oraz Agnieszka Goliasz prezentowały niesamowite stylizacje z wykorzystaniem żeli, akryli i farba akrylowych. Instruktorki dzieliły się również swoją ogromną wiedzą teoretyczną ze zwiedzającymi, odpowiadając na liczne ich pytania. Organizatorzy Śląskiego Festiwalu docenili innowacyjny system żelowy Mistero Milano przyznając mu ZŁOTY MEDAL w kategorii najlepszy produkt roku 2010. Jesteśmy ogromnie wdzięczni za to prestiżowe wyróżnienie, które jest dowodem iż ciężka praca i ciągły rozwój naszych produktów jest zauważalny i doceniany.
![]()
gratuluje firmie MM zdobycia złotego medalu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)