Cytat Napisał elaxx76 Zobacz post
dziewczyny proszę o pomoc w wyborze dobrego żelu i proszę o rady tylko jesli miałyście ten żel i sprawdziłyście go na dłuzsza mete chodzi mi o IBD BUILDER GEL CLEAR prosilabym o wyczerpujace odpowiedzi czy nadaje sie na wszystkie warstwy jaki tunel wychodzi , czy nie splywa ,czy dobrze się poziomuje itp będe bardzo wdzieczna bardzo mi zależy na szybkich ,jasnych i wyczerpujacych wypowiedziach . A drugi żel który mnie zainteresował to Astonishing Builder Gel Clear też jeśli ktoś zna ten zel i na nim pracuje to proszę niech cos napisze o jakosci tego zelu . Który z tych dwoch jest lepszy
ja pracowałam na IBD ale na jednofazówce UV,był świetny chociaz trochę za gęsty,ale fajnie sie nim robiło na formie,żadnych podpowietrzen .zrezygnowałam na rzecz prestigu.zakupiłam cały komplet: jednofazówkę, bonder ,white,cover i shining.jak na razie jestem bardzo zadowolona.ostatnie paznokcie na prestigu nosiłam 5 tyg bez najmniejszego problemu.miałam też sun flower tez był fajny i ślicznie się poziomował.