Dziękuje pięknie![]()
nie pamiętam czy już było, tyle tu stronlinki do książek
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez samaron ; 26-12-2010 o 14:21
Plushaczku jak zawsze śliczne![]()
wowPluszaku
piękne
prześliczne
![]()
Drogie PAnie kupilam farbki no ale teraz mam problem z pedzelkiem probowalam tym co robie pazurki ale chyba sie nie nadaje jest zbyt twardy i nie wiem czy moze byc wlosie syntetyczne...
jakie wy polecacie pedzelkibo w necie nic nie moge zanlesc..
![]()
Piękne kolczyki pluś, sliczne te kwiatki robisz, normalnie master
mi się dobrze maluje tymi Zestaw 5 pędzelków do żelu i malowania farbkami ONE-Stroke - fioletowe pastelowe :: dobrarada ale mam też takie tanie ze sklepu "wszystko po 2,99" i dają radę
jak ozdobić mieszkanie Picasa Web Albums - Maria Alice Luz - One stroke Th...
w galerii u tej pani dużo jest książek jak podałam wcześniej tylko kilka z nich, link do całości Picasa Web Albums - Maria Alice Luz
hersa ale czy mozna malowac pedzelkami syntetycznymi![]()
Plusia śliczne te kolczyki! Te ostatnie bajeczne![]()
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
malutkaistotka- ja maluję syntetykami (tymi tanimi) i dobrze się nimi maluje. Tyle, że nie mogą być za miękkie, muszą być takie sprężyste tzn. mi się źle maluje całkiem miękkimi, przpuszczam, że to zależy jak komu wygodnietaki do żelu pędzelek jest dobry, spróbuj na początek większym poćwiczyć, łatwiej jest, bo włosie lepiej się wygina i ładniej wychodzą kwiaty. Z czasem miniaturyzuj kwiatki, jeśli chcesz na pazurkach malować, ja nie umiem takich maleństw stworzyć
![]()
Malutka istotka można różnymi malowac, ostatnio kupiłam pędzelki to-do bardzo fajne mięciutkie, pędzle zeberka, pędzle z ellio, pędzle z róznych sklepów plastycznych płaskie z krótką rączką .
ellio.pl - Pędzle do żelu - zestaw 4 szt
Zestaw 5 pędzelków do żelu UV ZEBRA - NOWY ZESTAW:: dobrarada
Pędzel płaski do żelu UV #4 - nylon (clear rączka) :: dobrarada
uff znalazłam te todo
http://www.decouart.pl/akcesoria/597...nr-to-do4.html
no i mozna tak wymieniać
każdemu się innymi pewnie będzie malować, jeden najtańszym namaluje inny będzie potrzebował pędzla za 100 zł![]()
Plusiu po raz n-ty: boska biżuteria![]()
![]()
a to moje próby
Plushaczku jak zawsze przepiękna biżuteria
aga śliczne pudełeczko![]()
Aga śliczne to pudełeczko![]()
![]()
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
Plusiu.. Twoich prac nie komentuje bo nie znam słów które opiszą moje uczucia gdy ogladam co stworzyłas..
Aga.. za kazdym razem mnie zaskakujesz.. NIesamowite pudelko.. z niecierpliwoscia czekam na reszta strolkowych przedmiotów lub pazurków![]()
Dziewczyny nie mogę znaleźć podobnego tematu... Więc napisze tuChce pocwiczyc robienie panterki ale takiej drobniutkiej i potrzebuje jakiegoś pędzelka. Mogłybyście mi jakiś polecić? Byłabym widzieczna
![]()
Aga sliczne kwiatuchy....
Plusia ty Moj mistrzu! po raz milionowy powiem cudnie bosko rewelacja
![]()
Ja osobiście cały czas szukam swojego ideału, ale jak do tej pory całkiem nieźle sprawuje się najmniejszy z tego zestawu:
M&W ZESTAW PĘDZLI DO ZDOBIEŃ***BIAŁE 3 SZT (1384986896) - Aukcje internetowe Allegro
tez szukam cudownego cienkiego pedzelka.. tyle juz wypróbowałam i dupa.. obecnie maluje tym co Samcia dodała w linku.. ale to nie jest to co bym chciała![]()
natalko ja mam kilka pedzelkow ale w niektorych poprostu obcielam kilka wloskow nozyczkamii sa cienkie
to-do pedzelki sa na prawde swietne do one stroke i nie tylko,ja juz od dawna nimi maluje zas pedzelkami z wlosiem naturalnym z dziecia kuny,jest najlepszy do zawijaskow i cienkich lini..
Dziewczynki tak naprawdę to pędzelek do detali wcale nie musi być cienki ( nawet nie powinien) on ma mieć tylko cieniutki czubek i powinien mieć brzuszek ( bo gdzieś musi się nabierać farbka) powinien być z naturalnego włosia . Większości wydaje się , że im cieńszy pędzelek tym lepszy efekt(malowanie) to nie prawda - im cieńszy pędzelek tym czesciej trzeba nabierać farbkę i przerywać malowanie w połowie zaijaska - to błąd i przeszkadza w pracy.
Wycinanie włosia z pędzla to nie jest dobry pomysł chyba , że jest to pedzelek nówka składany maszynowo i tam rzeczywiscie należy pozbyć się włosia wklejonego odwrotnie - ale to też trzeba wiedzieć jak zrobić .
Co do pędzelków typowych do one stroke to najlepsze są z włosia syntetycznego średnioelastycznego drobnego na potrzeby paznokciowe najczęsciej nr. 6 i 4 .
![]()
FOR-NAILS Joanna Rozwadowska
Międzynarodowy instruktor GNC , FOR-NAILS i HAND&NAIL HARMONY
MISTRZYNI POLSKI NAIL ART 2010
oraz Nail Art Championship 2011
tel : (+48) 600-257-848
www.for-nails.pl - NOWE PROMOCJE
WARSZTATY 8-9.10.2011-Gdańsk
WARSZTATY 15-16.10.2011- Żory
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)