![]()
![]()
jakie cuda
łojej, nie zazdroszczę jurorom
![]()
nr 1
nr 2
nr 3
nr 4
nr 5
nr 6
nr 7
nr 8
nr 9
nr 10
nr 11
nr 12
nr 13
nr 14
nr 15
nr 16
nr 17
nr 18
nr 21
nr 22
nr 23
nr 24
![]()
![]()
jakie cuda
łojej, nie zazdroszczę jurorom
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Łeeee a moja faworytką była Pani nr 19 właśnieech....
To już o dwie prace mniej do rywalizacji a szkoda ,bo tylko na dwóch wzorek wychodzi poza smail w 19
Swietne prace![]()
zastanawiam sie co myslała babeczka do której ta praca własnie nalezyczyzby umkneło 1 zdanie?:/ ajj regulamin to regulamin niestety...
Ale szczena mi opadła, jakie piekne prace, malowanki, no cudaGratuluje dziewczyny
![]()
"Pasja jest to coś, co się uprawia. Angażuje się w to całe serce, kocha się to i dopieszcza. Chce się w tym zatracić, temu poświęcić i w końcu podzielić z innymi''[/COLOR]
o jjaaaaajaaaakieeee prace
moje paznokcie to jest klęska żywiołowa
Szkoda strasznie tej 19
super zdobienie, rewelacja
![]()
Do tych, ktore wzieły udział w tym konkursie:
niech NIE narzekają bo nakopie w d*pki![]()
Zazdroszcze wszystkich paznokci, wszystkich frenchy![]()
WSZYSTKICH![]()
wiec milczeć![]()
![]()
no nareszcie pracedwie najbardziej wpadły mi w oko
powodzenia
![]()
oooo rany te moje to się przy waszych kryją... az mi wstyd kurde.....
hehehehe xD to tak jak moje , ale przynajmniej wiadomo co trzeba nadrobić![]()
A 19 , mój faworyt ... może jury mogłoby nagiąć zasady , bo praca godna podziwu. Chociaż jest jeszcze jedna ... która mnie rozwaliła i jestem pewna że mamy na myśli ta właśnie pracę prawie wszystkieOby zwyciężyła
Oczywiście później standardowo napiszę komentarz pod zdjęciem pracy której kibicowałam
Buziaczki laseczki , powodzenia![]()
Trzeba wierzyć w swe marzenia i cele ... dopiero wtedy się spełnią.
http://malemetamorfozy.blogspot.com/
Prace piękne dziewczynyPoziom wysoki
![]()
![]()
jestem pod ogromnym wrażeniem .braaaaaaaaaaaaaawo!
![]()
Dziewczyny ....nie marudzic!Ja tez mysle ,ze prace sa swietne!na wysokim poziomie... trzeba pamietac o tym ,ze to swietne doswiadczenie i super zabawa(zobaczcie od kiedy juz czekamy i jaka adrenalinka),wiec trzeba sie cieszyc a nie smucic.
Ja sie tam ciesze ,bo wreszcie uczestnicze w konkursie forumkowym(naszym kochanym
), i jeszcze takie specjalistki beda oceniac prace ,to juz w ogole pelna ekstaza
![]()
One są piękne! Ja nie wiem jaki jest powód marudzenia.Dla wszystkich dziewczyn brawa bo pazurki pierwsza klasa!
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
Przepraszam, ale nie ma mojej pracy!
A na pewno wysłałam bo mam w "wysłanych"
Czyżby była zdyskwalifikowana albo coś w tym stylu
![]()
o dziewczyny postarałyście się i to baarrdzooo-piękne prace,mam już swoje faworytki![]()
Piękne prace dziewczynyaż miło popatrzeć na takie cudeńka
![]()
Kurde dziewczyny wielkie gratulacje za tak piękne prace![]()
Regulamin nie jest do naginania, jeśli ktoś nie posiadł umiejętności czytania ze zrozumieniem to trudno.
Kaniusia0, Asik_sk4, paznokietki000 .. jestescie nienormalne.. jeszcze jedna zacznie narzekac to Was rozerwe....![]()
![]()
zgadzam sie z z samaronem... pomimo ,ze prace piekne...to regulamin jest regulamin .jak dzisiej "nagniemy" dla Zdzisi,to jutro Marysia tez bedzie chciala...,ale fakt ,ze 19 naprawde sliczna jest![]()
Tak , co prawda to prawda![]()
Trzeba wierzyć w swe marzenia i cele ... dopiero wtedy się spełnią.
http://malemetamorfozy.blogspot.com/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)