tomaszka...a wiesz ze o tym samym pomyslalam.
Ta Pani jest instruktorka ,wiec gdyby byla jakas chetna ,to smialo babiszki,smialo...![]()
tomaszka...a wiesz ze o tym samym pomyslalam.
Ta Pani jest instruktorka ,wiec gdyby byla jakas chetna ,to smialo babiszki,smialo...![]()
ja jestem na "nie"![]()
już przesadzają z wymyślaniem tych nowych kształtów :/
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
... to mam cos normalniejszego ,bo jeszcze tu w depresje powpadamy od "kartonowych" paznokci ....
zrodlo: Onglerie BlueLotus - Pose d'ongles - Formation Nail
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
ja wpadam w depresję jak widzę te kwiatuszki i tą precyzję
ale lepsze to niż przerazające kartkoniaki![]()
Fairytales don't always have a happy ending, do they ?
Ja to wpadlam w zachwyt tych szpicy a szczegolnie tych rozowych![]()
dziewczyny powiedzcie mi, albo wytlumaczcie, czy na tych ostatnich fotkach musi byc taki dlugi kamuflarz? Przeciez to nienaturalne.
myślę że tak, żeby była w miarę dobra proporcja długości, płytka paznokcia- wolny brzeg. Jakby uśmiech frencha zaczynal się tam, gdzie się kończy naturalny paznokieć i był taki długi to nie wyglądałoby to estetycznie. Uważam, że akurat te prace są świetne, ale to tylko moje zdanieA żadne paznokcie sztuczne nie są naturalne, mają na celu upiększenie, ukrycie defektu naturalnych i poprawienie ich, no chyba że mówimy o rekonstrukcji, ale to raczej nie te prace
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Pracę powalające na nogi, mam nadzieję że kiedyś też będę robić takie pazurki![]()
w tym wypadku, powiedziałabym ze te co zamalowałas wygladaja lepiej... sama sie sobie dziwie, ale jak zobaczyłam jak odpicowałas te pazurki to naprawde lepiej te zamalowane.. tylko ładniejszy usmiech i gitara...
Mi osobiście podobają się te drugie taki wylizany uśmiechale wiem,że klientki są różne i niektóre to nawet życzą sobie końcówkę zupełnie na prosto.
No cóż trzeba się dostosować do naszych klientek.
extra wyglądają te czarne (przed przeróbką;p)... już mam inspirację...![]()
źródło: Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub
autor: C_Оксана_C
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Mialam problem z dodaniem zdjecale juz sie poprawiłam
![]()
Asik, glosuje na pierwsze na dole od lewej![]()
next![]()
źródło: nailclub.ru
autor: Tutovka
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść__________________________________________________ ___________Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
źródło:nailclub.ru
autor: niki
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćnextKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
---------- Dodano o godzinie 00:21 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:57 ----------
CD...
źródło: nailclub.ru
autor: наталья пахомова
_____Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
prace....
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćna tych co beda teraz nizej (niebieskie) sa ciekawie zrobione kwiatkiKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśći moje ostatnie FAWORYTKI! ;*Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćja chce takie
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
fajne prace .a babka fest -kobita![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)