Nie bój się.Czasem tak jest że wydaje się marchewka a potem wychodzi jak trzeba.Trzymaj tyle ile pisze na farbie i wysusz potem dobrze włosy po umyciu to dopiero zobaczysz co dokładnie wyszło.Też tak nie raz miałam.
Nie bój się.Czasem tak jest że wydaje się marchewka a potem wychodzi jak trzeba.Trzymaj tyle ile pisze na farbie i wysusz potem dobrze włosy po umyciu to dopiero zobaczysz co dokładnie wyszło.Też tak nie raz miałam.
dzięki za pocieszenie,ale juz widze ze blondu to z tego nie będzie .jest miedziany.mój mąz mnie pociesza ,że niektórzy specjalnie na taki farbują i ze rude tez piękne
xsunnyolciax naturalne włoski mam kręcone al tak nieregularnie,na tym zdjęciu jestem po wałkach rzepowych![]()
Ostatnio edytowane przez joystynka ; 04-01-2011 o 23:20
No w sumie...też mi ktoś ostatnio mówił,że w tym sezonie są modne wszelkie odcienie rudości(i na głowie i w odzieży). I nie pisze tego żeby Cię pocieszyćPowodzonka.
Pokaż potem efekty.
joy daj fotke, bo czekam, nie przejmuj się, ale mówiłam Ci, żeby zrobić farbą która nie rozjaśnia, bo by ciemnych nie złapała i być miała pasemka nadal ciemne wymieszane z jaśniutkimi. Nie stresuj się- kupisz farbę i nie będzie pomarancza ani zółtych. Poza tym znam jeszcze kilka innych farb,które na stałe niwelują pomarańcz, ale to na prv, bo nie chcę zeby ktoś pomyslał,że reklamę robię...
katherinne,pisz na priv co i jak bo ja mam na głowie lisią czuprynę
Załącznik 34853
Załącznik 34854
Załącznik 34855
i oto co wyszło![]()
Ostatnio edytowane przez tusia ; 12-01-2011 o 11:45 Powód: dwa posty z kolei tego samego użytkownika
joy jest spoko, poczekaj z tym farbowaniem dluzej niz tydzien jesli dasz rade.
postaram się choc łatwo nie będzie![]()
joynie gniewaj sie blagam ,ale tamte milas sliczne ... o tych nowych ,moze sie nie wypowiem(ale plis... nie gniewaj sie
)
o kurdę,to ja gdyby mi zielen wyszła to juz bym była brunettką spowrotema z jakiego koloru ta zielen wyszła?
![]()
nieźle...mój synek dziś rano mnie zobaczył i mówi: mamuś,włosy ci SPOMARAŃCZNIAŁY
![]()
dziekuje, kochana![]()
no wreszcie musialam zmienić avatara
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
hasło powalające
Ale ja tak szczerze myślę, że nie jest z Twoimi włoskami tak źle jak Tobie się wydaje. Jeśli naprawdę Ci się nie podoba to odczekaj jakiś tydzień i popraw
Ja kiedyś postanowiłam walnąć się na blond sama w domu, a naturalne mam b.ciemny blond. Jak się zobaczyłam po zmyciu farby, to zaczęłam ryczeć jak głupia, mama widząc tę histerię poleciała po jakąś ciemną farbę i tak zamiast blondyny zostałam szatynką.![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Ale "spomarańczniały"tylko na czubku.Reszta jest ok. A może jakaś płukanka by pomogła tak na razie,do kolejnego farbowania?
joystynka będzie dobrze, ja też już różne cuda na głowie miałam, ale najlepiej czuję się w ciemnych włoskach. Tamte włoski, które miałaś były extra, ale rozumiem "kobieta zmienną jest"
. Kurcze jak tak patrzę na Ciebie to mi się wierzyć nie chce, że Ty już takie duże dzieciaki masz
.
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
dzięki moje kochanekupiłam własnie płukankę i jescze nia te spomarańczniałe włosy potraktuję .
a za tydzien poprawka.
shola dzięki za komplement odnośnie mojego wieku ,hihi.przyznam szczerze ,że często jak mówię ze córka ma 13 lat a syn 10 to ludzie patrzą na mnie dziwnie i pewnie przeliczają sobie w głowie w jakim wieku zaczęłam " te rzeczy"a ja córkę urodziłam w przyzwoitym wieku 21 lat
ale powinnam się cieszyc ,że się dobrze trzymam ,hehe
No to czekamy na rezultaty za tydzień
A co do dzieci, tomówisz o SWOICH dzieciach?!
przyznam, że wyglądasz świetnie![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
tak,mówię o swoich dzieciach-nastolatkach prawiei dziękuję za komplement
![]()
Ostatnio edytowane przez Emilia B. ; 06-01-2011 o 08:18
Hej mam na imię Agnieszka od kilku lat farbuje włosy na czarno,otóż nie dawno ścięłam włosy
i powiem szczerze niewiem co teraz zrobic z włoskami bo włosy urosły i są odrosty (oczywiscie siwe![]()
) nie mam pojecia jaka fryzura by mi pasowala , niewiem pasemka, balejaż, a moze lekka trwala? Doradzi ktos co moge zrobic z wloskami
prosze
![]()
Ostatnio edytowane przez zoneczkaa21 ; 07-01-2011 o 15:59
zoneczkaa21 jak dla mnie twoje rysy są stworzone do długich włosów to raz, a dwa nie rób odrostów czarnym tylko ciemnym brązem- wygląda wtedy jak czarny tylko bez tej głębi i nie rozjaśniaj włosów.
ja tak to właśnie widzę, nie wiem jak dziewczyny.
to ja wstawie moje wyniki nudów, kręciłam lokówką no i grzywka w tył spięta... niestety mam tylko to jedno zdjecie i nie widac az tak dokladnie...![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
dziekuje kochanana zywo tak nie wygladam
tylko na zdjeciach, moze dlatego ze nie widac mojego zwisajacego brzucha hehe
:d roboty z tymi wlosami bylo jakies 2h, bo z przodu wycieniowane a z tylu byly do pasa prawie...
![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Asik,jak moje włoski?... hm...jak przechodzę koło lustra to odwracam głowę w drugą stronę,a na dwór ubieram czapkęczekam jeszcze kilka dni i robię poprawkę.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)