wstalam i lece do pracy
milego dnia![]()
wstalam i lece do pracy
milego dnia![]()
Agnieszka
wypilam kawe, czekam na klientke i jeszcze w miedzy czasie zdazylam sie wkurzyc bo mi komorka nawalila![]()
a ja jestem zmuszona ogladac walke diablo wlodarczykaw sumie to jestem w innym swiecie teraz
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
a ja rozmawiam z mężem na gadu lub skypie...od wtorku znów mój małżonek za granicą...tym razem nie wiadomo nawet na jak długomam nadzieję że do marca "tylko"
![]()
idę wykąpać dziecię swoje![]()
a ja skonczyłam sobie pazurki robic,bo zdjęłam sztylety i teraz mi tak dziwnie na rękach z krótkim frenchem,ale niestety rano do szkoły na zajęcia trzeba jechac...trochę kombinuję jak się wykręcic![]()
a ja ide karmić bąbla, ubierac sie i lece zabukować bilety do polski na marzec![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
zjadłam prawie śniadanie (jajko) bo nie jestem głodnai idę konkursowe robić
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
kawka
dziewczyny kciuki za konkursik![]()
musze isc z psem a tak mi sie nie chce![]()
ogarniam forum i do sprzatania musze sie zabrac...
Agnieszka
skonczylam robic obiad
klientka odprawiona, obiad zjedzony czas na herbatke i relaksik![]()
już po klientce, teraz siedzę w saloniku i z moim łobuzem i jego kolegą pijemy piwko
ciasto się zaraz upieczei zabieram się za tapetowanie
![]()
buszuję na forum, oglądam frezarki w necie i popijam CIN-CINa - wypiję jeszcze trochę i może kupię którąś
zołzella podrzuć kawałek ciacha![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
A ja powinnam się uczyć na egzamin z higieny, ale forum mnie wciągnęło więc leże z laptopem w łóżku![]()
a ja spadam do wanny i do łózka bo dopadł mnie straszliwy katar :/ i dreszcze na plecach :/
a ja sciagam film bo chlopu zachcialo sie Tekkena ogladac ale pierw do wanny![]()
![]()
Agnieszka
wrocilam z parcy,odpoczywam
wszystkie marzenia sie spelniaja
Asik to wrzuc potem fotkę.a mi się nie chce spac,przestawiłam się jak niemowlak
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)