Julcia sliczne pazurki, ladne rozyczki i jaka idealna linia usmiechuuwielbiam je
Julcia sliczne pazurki, ladne rozyczki i jaka idealna linia usmiechuuwielbiam je
Julcia![]()
![]()
czad!
![]()
Normalnie spróbuje takie zrobić
![]()
![]()
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
Julcia, wiedziałam, że to Twoje pazurki
booskie![]()
dzikakura rewelacyjne paznokcie
julcia super![]()
julcia super paznokcie gratuluje talentu! Kształt pipe ciekawy ale dla początkujących ciężki do wykonania mam nadzieję że się kiedyś nauczę
![]()
Mistzrynie pipe proszę o ocenę, w sumie pierwszy raz robilam... cos ten tunel jakis płaskawy chyba...niby ok ale nie wiem co w nim jest nie tak...
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Agus tunel w pipkach powinien byc bardziej spinczowany i bedzie ok, ogolnie to bardzo ladnie ci wyszlo![]()
Mhm, tunel zbyt płaski i cały pazurek leci w dół, a jakie fajne kwiatki w tle.
mialy byc na konkurs ale wkoncu nie wyslalam
agulusia, no jak mogłaś nie wysłać? Ach Ty niedobra kobieto.! Przecież one są uroczeMój ulubiony kolor, na dodatek jeszcze Twoje wykonanie. Cudo.!
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Agulusiasą wspaniałe
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Agulusia mam nadzieję, że nie wysłałaś, bo zapomniałaś... Nie wierzę, że z Twojej własnej nieprzymuszonej woli te pazurki nie powędrowały na konkurs... może byłaś chwilowo niepoczytalna
Pazurki BOSKIE! Kolor cudny![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Agulusia one sa boskie, nawet nie chce slyszec, ze ich nie wyslalas bo Ci sie nie podobaly![]()
Agnieszka
bez bicia sie przyzanaje ze nie wyslalam celowo, wydaja mi sie srednie jak na konkurs frenchowy w dodatku na final, chyba za duzo niedoskonalosci widze
ale bardzo mi milo ze wam sie podobajai dziekuje za podniesienie na duchu ze nie sa taki zle
jedna lapka z profilu w trakcie pracy..moje to te kolorowe..
Załącznik 35686
Załącznik 35687
Załącznik 35688
Aniu one są cudowneTe niebieskie
![]()
![]()
![]()
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
Anna, kolejne przepięknePierwsze bardzo mi się kojarzą już z jesienią, jak nie nawet z latem, a drugie cudowne i jeszcze te cienkie linie
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Aniu przesliczne oba wzorki
ja nie wiem, zawsze zaskakujesz mnie swoimi pracami![]()
Ostatnio edytowane przez rudzia1985 ; 23-01-2011 o 22:28
Agnieszka
świetne te kolorowe i jakie długie, superowe
aGus, mnie sie ten pipek podoba jak nie wiem, wg mnie tunel jest ok, tylko od spodu podpilowac, bo leci w dol, ale są cudowne.. mroczne, piekne
Agulusia...naprwde jestes nienormalna, zes ich na konkurs nie wyslalato moze chociaz do gazety, co?
annamon, sliczne, niebieszczaki takie elganckie, zreszta te drugie strokowe tez rewelka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)