Cytat Napisał poolciaa Zobacz post
ale to czasopismo nie jest ogólnie dostępne w Polsce i na pewno drogie, a powiedz mi co mozna zrobic na krotkich paznokciach? kwiatka i wrzucic cyrkonie. to czasopismo jest po to by sie rozwijac a nie stac w miejscu robiac krotkie pazury z pojedynczymi wzorkami. Oczywiscie nie mowie teraz, ze cala gazeta ma byc w zdobieniach naszych wschodnich kolezanek, ale one robia perfekcyjne paznokcie, a my kupujac magazyny o paznokciach i szkolac sie nieustannie, probujemy dojsc do perfekcji, nie sadzisz?
moim zdaniem wszystko powinno byc wyposrodkowane - czyli zdobienia salonowe, jak najbardziej, bo to tez rozwija. Ale wg mnie zdobienia dluzszych paznokci rozwijaja nasza wyobraznie i to z nich czerpiemy inspiracje, by tworzyc cos na tych krotszych tak mi sie wydaje

Wszystkie prace naszych zagranicznych kolezanek masz na ich stronach- w polsce tak jak dziewczyny wspomnialy mamyy rownie zdolne kolezanki wiec nie widze powodu zeby pokazywac prace , ktore badz co badz i tak znamy bo denishenko czesto bywa w polsce i i tak o niej duzo w czasopismach branzowych a reszte stylistek i tak znamy i tak ogladamy prace w necie.

Chodzi mi oto ze biorąc do reki kilka ostatnich numerow AP 90% stylizacji to szpice maksymalnie dlugie. Ja pracuje w salonie, AP lezy do ogolnego przeglladu i ktora klientka nie wezmie go do reki to nie wyobraza sobie takich paznokci na dloniach. Chcialabym aby bylo troszke wiecej paznokci uzytkowych, nie mowie o calym pismie w takich paznokciach ale chcialabym aby bylo ich wiecej. 90% klientek w salonie chce krotkie paznokcie a my jako styliscie chcielibysmy nie spoczywac na samym frenchu lub swoich oklepanych wzorach ale moc czerpac inspiracji także aby zaskakiwac naszychh klientow. Ty wyrazilas swoje zdanie masz do tego prawo- ja też. A czasopisma zagranicznych kolezanek sa dostępne i w polsce.