przyjedz Pisiowa do mnie ja cie naucze tego czego bys chciala...a tak to mysle ze nie byloby problemu musisz sie dowiedziec u siebie w urzedzie o te skierowanie..
przyjedz Pisiowa do mnie ja cie naucze tego czego bys chciala...a tak to mysle ze nie byloby problemu musisz sie dowiedziec u siebie w urzedzie o te skierowanie..
to muszę lecieć na bezrobocie się zarejestrować.
![]()
a ja się chcę poduczyć akrylu i żelu na formie czy ktoś może pomóc
czaruś, mozemy sie spotkać i coś razem podziałać, moze ja duzo nie naucze ale wspólnymi siłami coś zdzaiałamy![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Tak wszystkie sie zapraszacie a moze tak jakas stylistka do mnie na kawcie przyjechala i dala mi pare lekcji?
że le ma od dobrejrady jednofazówkę bo na niej pracuję , a teraz będę robić znowu zamówionko to może masz jakieś życzenie na szczególne moje zaopatrzenie,
ohhh, jak ja chętnie bym z wami pojechała.. no ale muszę poczekać przynajmniej 4 latkaaa....![]()
Ok dam znać kiedy będę mogła ale najprawdopodobniej będzie to jakaś sobota w tygodniu kończę bardzo późno i bardzo wcześnie zaczynam parę więc mam bardzo mało czasu dla siebie
no jak tak dalej pójdzie dziewczynki to może jakaś szkołę otworzymy.![]()
super![]()
![]()
![]()
kurcze będe podglądała prace profesjonalistek
![]()
ale sie ciesze!
mi też najbardziej będzie pasowało w weekendy
najlepiej w lipcu albo sierpniu
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
też bym chętnie się podszkoliła no ale nie ma gdzie![]()
dziewczyny ja napisze tak
wiele dziewczyn szkoleniowców, instrutorów organizuje warszatatyi pokazy
wrstaty sa dla osób które poznały podstawy i sa przeszkolone i owszem ich ceny może nie sa niskie ale warto w nich uczestniczyc
natomiast poakzay sa w bardzo przystepne cenie z reguły od 40 do 60 zł i moga uczestniczyc w nich osoby bez kursu- podpatruje sie wówczas tehniki pracy, trendy, zdobienia
jes,li robicie pazurki to zapewne tez na nich zarabiacie wiec warto inwestowac w siebie bo tego wam nikt nie zbabierze
aa klientki z czasem staja sie bardziej wymagajace a co bedzie jak przyjzi dowas jedna z druga i powie: bo pani ź ma sliczne paznockie zrobione przez panią y ja tez chce taakie" a co jesli wy ne bedziecie potrafiły tego zrobićwczesniej czy pózniej stylistak y przejmie wasze klientki ktore z checia skorzystja z jej umiejetnosci i pomysłów
zastanówcie sie
ja tu tnie mówie o duzych kwotach za szkolenia
Jestem z Białej Podlaskiej, czy dla mnie byłyby jakieś darmowe szkolenia?
a w kujawsko-pomorskimdokładniej w bydgoszczy
![]()
albo coś w okolicy Leszna?
A może jest wśród Was jakiś szkoleniowiec z Wrocławia? Zaczęłam robić żelem na formie, ale kuszą mnie akryle. Chętnie popatrzę jak to robi profesjonalista![]()
a wielkopolska jest biedna tu to juz zadne szkolenie nie zawita![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
Ja jestem totalna nowicjuszką jeśli chodzi o tematy przedłużana paznokci, aczkolwiek zaczęłam już co nieco sama tworzyć
uczyłam się z filmików na YouTube, ale czuje że przydałby mi się jakiś kursik szybki.
Tak żebym zobaczyła na żywo jak to robi profesjonalistka![]()
Ma któraś z Was jakieś namiary na szkolenia czy kursy w Poznaniu?
Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedzi![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)