Zgadzam sie, przy takim krociaku to powinno byc o duzo mniej zelu, w sumie leciutka gorka a nawet chyba nie musi byc i to wystarczy![]()
Zgadzam sie, przy takim krociaku to powinno byc o duzo mniej zelu, w sumie leciutka gorka a nawet chyba nie musi byc i to wystarczy![]()
Agnieszka
Ok dziękuję![]()
pierwszy powarsztatowy szpicek. Chyba trochę za mocno tunel zacisnęłam..
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
uśmiech perfecto, tunel też. Tylko boczki ciutke falują ale to pilniczkiem rach ciach i po problemie.
Ale jeden minus - pazurek schodzi w dół
Załącznik 38280
Ogólnie jest dobrze tylko te schodzenie trzeba poprawić![]()
Na wskazujących paznokciach mam takie naturalne paznokcie, że tak schodzą jak poprawiała EmilkaPonoć to od tego, że kiedyś obgryzałam paszkocie
![]()
"Powietrze pachnie, jak malinowa Mamba,
Nikt nie przeklina, nikt nie mówi karamba"
Witam to znowu ja
Nie dają mi spokoju moje pazurki,dzisiaj zakupiłam nowy żel.Panie z hurtowni do ćwiczenia poleciły mi budujący i tu moje ogromne zaskoczenie bo ten żel jest strasznie gęsty dla kogoś kto miał do czynienia tylko z offami rzadkimi to szok
Oto moje ćwiczenia niestety zdjęcia kiepskie z powodu złego oświetlenia.Na brokat nie patrzcie mam nowy pędzelek taki wachlarzyk i brak mi na niego techniki
Mój pazur jeszcze ciepły.Dopiero teraz zauważyłam który to pazur![]()
teraz juz chyba gorka wyglada nalezycie, jedynie musisz podpilowac boczki bo widac, ze zel rozlal sie Tobie po bokach
postaraj sie linie usmiechu ( brokatowa koncowka ) robic bardziej usmiechnieta, nie na prosto jak teraz...ale cwicz, bedzie coraz lepiej![]()
Agnieszka
Gęste żele mają to do siebie, że same się nie poziomują, przynajmniej ja taki miałam. I musiałam męczyć, by później doprowadzić do ładu pazurki. Nie wiem czy mi się zdaje, czy właśnie na pierwszym zdjęciu widać górki i dolinki małeproponuję na początek żele rzadkie lub średnio - gęste. Tak jak dziewczynki napisały już, boczki do piłowania
Spróbuj może na chwilkę zrobić sobie dłuższy pazurek, będzie Ci na pewno łatwiej dostrzec błędy![]()
Dziękuję kochaneJak oglądam zdjęcia to sama widzę niedociągnięcia,których nie widziałam wcześniej
Idę dalej ćwiczyć ale chyba muszę zakupić palec do ćwiczeń na razie mam taki na tipsa i ciężko formę pod niego podłożyć.Jeżeli chodzi o długość pazurka to i tak zaszalałam
![]()
Proszę o opinię na temat pazurków - mój pierwszy raz - żel na formie
Na kursie tak średnio mi szło, a przed to już wolę nie wspominać, a teraz... o dziwo wzięłam się ostatnio za swoje i wyszły noo... takie mi nawet podobające się
Wam pewnie troszkę mniej, ale proszę o szczere opinie co gdzie jest nie tak, bo spodobały mi się to nawet nawet, a kiedyś byłam przeciwniczką(z powodu braku umiejętności oczywiście
).
Fotki:
Ela według mnie wszystko jest ok![]()
planuje sobie zrobic pazuraski ale nie wiem czy to dobrze robie wiec zrobilam jednego i prosze o rady
nie sa jeszcze dokonczone bo wzorka nie zrobilam i nie nablyyszczalam ale to i tak tu jest malo istotne
No moje poczatkujace oko to wszysto jest chyba zle![]()
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ja ci nie doradzę bo sama nie umiem robić pazurków ale u ciebie chociaż nie widać łączenia nat.pazurka z tipsem/żelem ja niestety nie umiem z tym sobie poradzić jak piłuję boczki to widać mi nat.pazurka![]()
troszkę schodzi do dołu i boczki do wyrównaniatyle moich zastrzeżeń
tunel przy takiej długosci głebszy raczej nie bedzie więc może być
tylko boczki machnij raz pilnikiem na równo i formę podkładaj bardziej do góry
I wcale nie jest tak źle - moim zdaniem jak poprawisz te 2 rzeczy będzie super![]()
ela-k prezentowany pazurek jest ok.. wszystko poprawnie..ale na ostatnim zdjęciu widoczny jest kciuk na którym widać przesuniętą nieprawidłowo krzywa c .
Proszę o ocenę
Frenchyk robiony na szablonie
olu wyżej forma i piłujemy bardziej od spodu
taisa twój jest ok, tylko od spodu też odrobinę do podpiłowanie![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
jak zrobić taki tunel? nigdy mi to nie wychodzi![]()
izuu spróbuj rurki do tuneli
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)