shola - super, kurcze jak ja bym już chciała wiosnę w pełni![]()
shola - super, kurcze jak ja bym już chciała wiosnę w pełni![]()
Shola - coś pięknego, aż czuje się wiosnę mimo śniegu za oknem
Ja wczoraj zaatakowałam te hurtownie papierniczą, zaproszeń ślubnych dalej nie kupiliśmy bo nie było nic ciekawegoale za to kredki akwarelowe dla Kasieńki udało nam się nabyć. Kupiłam kredki firmy którą polecanice: KOH i ku mojemu zdziwieniu nie były aż tak drogie bo za 24 kolory dałam 18,17 zł
były jeszcze większe opakowania,ale kosztowały już ponad 30zł
więc kupiłam mniejsze opakowanie bo póki co mam wiele innych wydatków, a poza tym nie wiem czy im podołam
Teraz pokażę Wam co zmalowałam na kartce, przygotować się na solidną dawkę śmiechu![]()
Dziewczyny super wam wychodzi. Papuga extra. jak żywa. kwiatuszki też super wiosnę już wczuć. w końcu jutro pierwszy dzień.
Trochę luzu więc kredki poszły w ruch - oj coś te papugi mi gonią po głowie hi hi to pewnie przez nadchodzącą wiosnę![]()
kasiulka81- ja tez stawiałam pierwsze kroki i przyznam się bez bicia że pierwsze rysunki nie były ciekawe, ale ćwiczenie czyni mistrza choć mi jeszcze daleko do tego.
Rysuj jak najwięcej a sama zobaczysz że to prosteja czasem z kredką po domu chodzę i coś po kartkach bazgrolę w domu każdy się z tego śmieje
![]()
clleo11 ja kocham te Twoje papużki, przepiękne są.
kasiulka81 jak na pierwsze starcie z kredeczkami to bardzo ładnie.
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
pierwsze podejście papuga na tipsie katastrofa![]()
a to moje pierwsze podejście![]()
![]()
"Pasja jest to coś, co się uprawia. Angażuje się w to całe serce, kocha się to i dopieszcza. Chce się w tym zatracić, temu poświęcić i w końcu podzielić z innymi''[/COLOR]
Wygladaja jakbys cwiczyla juz dobre pare miesiecy
Sa cudne![]()
Agnieszka
Tak, popieram wygląda jakbyś sporo ćwiczyła, prześliczneKolorki przepiękne, wygląda bardziej jak farbka niż kredka
. Efekt końcowy rewelacyjny
.
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
Malyyyyna - rewelacja tobie to chyba ćwiczeń nie potrzeba skoro wyczarowałaś takie dzieło za pierwszym podejściem![]()
malyyyna załamałaś mnie.... piękne![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
o jejku, dziewczyny... jakie mile słowastrasznie sie ciesze ze wam sie podoba, az sie chce sie zyc i wiecej robic
ale musze Wam powiedziec ze siedziałam nad tym kilka dobrych godzin
![]()
"Pasja jest to coś, co się uprawia. Angażuje się w to całe serce, kocha się to i dopieszcza. Chce się w tym zatracić, temu poświęcić i w końcu podzielić z innymi''[/COLOR]
Śliczności![]()
Malyyna jak to zrobiłaś , ze takie piękne i wyraźne kolorki tobie wyszly...? to co wykonałaś jest prześliczne...
Wyszły naprawde ciekawieAle te czarne kontury to chyba Malyyyna zrobiłaś farbką prawda
![]()
The world is mine
dziękuję Wam bardzotak, kontury to farbka, kredką nie wygląda tak fajnie
a kolorki? połączyłam kredke z wodą
![]()
zdobienie naprawdę świetne czekam na kolejne prace.
A ja na razie mam brak weny podłamałam się bo dowiedziałam się że nie będzie mojego kursu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)