ale extraczegos tak zaczepistego jeszcze nie widziałam
![]()
Dziekuje![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
ale świetna fryzurkaoryginalne
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
świetnya ja w końcu kupiłam sobie londe miodowy blond... i jestem ruda
![]()
a szczególnie na odrostach
Rudzielec kosmosSwietnie to wyglada i wyglada tak jakby bylo specjalnie albo jakbys miala kosmyk czarnych dolozony - zdolna ciocia
![]()
![]()
Agus, pokaz sie![]()
Agnieszka
Aga pokazuj
Rudzielec ale bajerzdolna ciocia !
Dzisiaj już sie nie pokaże, bo mój aparat nie uchwyci koloru ale jutro postaram się pokazać![]()
jeszcze raz dzieki
aga - ale ogolnie jest okej, czy zle ci z tym rudymi? czekamy na foty
![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
tzn one aż takie rude nie są... kolor nie jest zły tylko chyba ja mam trudności z przyzwyczajeniem się... rzadko zmieniam kolor więc trudno mi sie przestawić
---------- Dodano o godzinie 20:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:39 ----------
aa i przypomniało mi się, że Rudzielec całkiem przypadkiem masz bardzo modne ostatnio "ombre hair"![]()
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Rudzielec szał normalnie z tym dobieranym francuzem![]()
ekstra
Rudzielec -> ja Tobie napisze tak: moja fryzjerka (siostra mojego chłopaka, dlatego mogę bez krępacji zapytać i cierpliwie odpowie),
jest po kursach jakiś cuda wianki ...
i jak jej powiedziałam, że z mojego ciemnego brązu chcę być tak ruda jak ona i powiedziałam,
że wiem że się nie da to spojrzała na mnie tak,
jakby mi ktoś powiedział, że obgryzionych paznokci nie da się przedłużyć.
Więc generalnie powiedziała,
że kolor da się ściągnąć i żeby nie zniszczyć włosów,
to nałoży mi jakąś mieszankę jogurtową, żeby nie zniszczyć włosów.
Wiadomo, że i tak się niszczą, ale na moich włosach nie widać,
bo nadal zostają miękkie i "nie odstają", nie są popalone.
Także wszystkie moje wątpliwości, co do odbarwiania włosów zostały rozwiane![]()
i wiem, że nawet jakbym chciała blond to myślę,
że 3 spotkania z fryzjerką i bym miała "platynkę" na głowie
("powiedziała, powiedziałam, powiedziała, powiedziałam ..."
z językiem polskim to ja na bakier jak widać![]()
)
aga - ombre hair - pierwsze slysze, ale faktycznie moje kudły odpowiadają tym z fotekale ja dziekuje za taki efekt:d tylko na warkoczach ladnie to wygląda, ale jak wyprostuje to porazka
zbyt duza roznica
nanami - no to zazdroszcze Ci, ze masz kogos takiego do dyspozycji, tez bym tak chciala, a zwlaszcza bym wykozystywala do czesaniano widzisz, Ty masz braz, to juz lepiej z brazu idzie zejsc niz z czerni farbowanej przez kilka lat tak jak ja mam.
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
spoko, spoko nie spieram się, może jutro się zapytam jak to jest z czarnymi włosami
Rudzielec, ale mimo wszystko Twoje włoski mi się podobają!
spoko spoko w zadnym wypadku sie nie chce spierac ja operuje tylko informacjami od mojej fryzjerki i na tym sie opieram a jaka jest prawda to nie mam pojęciano to cóż za problem walnać sobie rudziutki kolorek?
![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
ja chciałam rude, ale do mnie ponoć nie będą pasowaćale coś czuję, że moja przygoda z włosami i kolorami na tym się nie zakończy
chciałabym przedłużyć
![]()
tak![]()
ja tez bym chciała...oo marzy mi sie to, ale poki co, nie wiem.
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
dziewczętateraz mam czekoladkę na głowie
fajne są bo ciemniejsze o wiele czyli takie jak lubię
foto będzie później![]()
hmmm... mi sie jakoś to nie widzi...
Tez sobie jakos tego nie wybrazam...Blond z rudym jak dla mnie nie pasuja do siebie![]()
Ale kto co woli![]()
Agnieszka
Milenko a ja to widzę owszem, ale takie rude jedno grube pasmo z jednej strony
tylko to taka moja wizja, pytanie jak Ty się będziesz czuła w takich włoskach.
Jeśli myślisz, że dobrze, to czemu by nie spróbować? Jeśli będzie Tobie robił to ktoś doświadczony, to z takich rudych jest łatwo zejść znów do blondu.
mnie takie pasemko kojarzy sie z rosyjska biegaczką Yevgeniya Zinurova , jak na focie wyglądało znośnie, to na zywo wydawało sie straszne
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ja jestem blondi i farbuję sobie z lewej strony szeroką sekcję na czerwono, o taki sobie mały bajer. Prawa stronę mam lekko wygoloną, ale mogę ją zakrywaćA tak to noszę bobka
tutaj ostatnia focia z weselicha
Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
Moje hobby i pasjahttp://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)