Witamynapewno Wam się tutaj spodoba
![]()
Witamynapewno Wam się tutaj spodoba
![]()
witamy![]()
"Pasja jest to coś, co się uprawia. Angażuje się w to całe serce, kocha się to i dopieszcza. Chce się w tym zatracić, temu poświęcić i w końcu podzielić z innymi''[/COLOR]
Hej dziewczyny pomóżcie mi błagam,
chcę teraz nauczyć się kwiatków akrylowych
ale nie wiem jaką firmę wybrać, konkretnie jaki akryl, liquid.
patrzyłam na RaNailsjak na początek mojej przygody z kwiatkami cena za produkty fajna
co o tym myślicie?
nie wiem może już gdzieś jest jakiś post na ten temat ale wybaczcie jeszcze się tu gubię
z góry dziękuję za podpowiedzi
pozdrawiam
Marysieńko u góry masz wyszukiwarkę,
skorzystaj z niej,
najpierw poczytaj na forum,
później pytaj
jeśli czegoś nie będziesz wiedziała na pewno pomożemy.
Same sympatyczne dziewuszki na forum, zapraszamy do dyskusji
temat o kwiatkach
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...-akrylowe.html
pomoc
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...e-tylko-6.html
nanami7 dziękuję i sorki za zamieszanie
już szukam
pozdrawiam![]()
Witam!
Mam na imię Ewa i 38 lat na karku. Paznokciami zajmuję się od dwóch lat. Zaczęłam z nudów dla zabicia czasu i nie przypuszczałam że staną się dla mnie czymś ważnym.A tu proszę, nawet odezwaly się jakieś ukryte talenty. Wszystkich serdecznie pozdrawiam
![]()
witaj migotta![]()
Witam
Mam na imię Agnieszka, mam 25 lat, jestem mamą 5-cio letniej córcie Justysi.
Stylizacją paznokci zajmuję się od czerwca 2010 roku, a od dwóch miesięcy prowadzę własną działalność.
Stylizacja paznokci jest moją pasją. Uwielbiam to robić, jak pewnie wszystkie zarejestrowane tu osóbki.
Dodatkowo studiuję kosmetologię.
Pozdrawiam gorąco wszystkie forumowiczki i mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało na forum
buźka![]()
![]()
Witam wszystkich,mam na imię Ania,dopiero "raczkuję" w świecie stylistek,ciągle się rozwijam i staram dużo nauczyć od doświadczonych koleżanek![]()
hej jestem Karolina znana na innych forach jako osska pazurkami zajmuje się ok 4 lata i witam się z wszystkimi cieplutko![]()
Witamy wszystkich serdecznie..nie jestem długo na tym forum ale już po tak krótkim czasie stwierdzam - super forum..super atmosfer...
migotta o bardzo mi milo , ze pojawił się ktoś z moich okolic![]()
Migotta, Aniu, ja z Poznania jestem więc w końcu nas coraz więcej z "tej" okolicyhihi
witam nowe Forumki![]()
Witamy nowe dziołchyHaha
Szybko się połapiecie co i jak
![]()
"Powietrze pachnie, jak malinowa Mamba,
Nikt nie przeklina, nikt nie mówi karamba"
Nowa jestem ;p
Witam wszystkich ;*.
hehe xD każdy o to pyta ;p
była taka jedna sytuacja w gronie znajomych (dużo by pisać) i już tak zostałoi teraz na każdym portalu taki nick
i dla wyjaśnienia bo też często o to pytają, ta sytuacja to nic zboczonego bo niektórym się tak nick kojarzy![]()
a więc witamy cię![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Dzięki dziewczyny ;**.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)