dziewczyny fajne prace oby tak dalej
A to moje ostatnie wypociny, chwilka wolnego i takie coś wyszło, żadna rewelacja ale postanowiłam wkleić![]()
dziewczyny fajne prace oby tak dalej
A to moje ostatnie wypociny, chwilka wolnego i takie coś wyszło, żadna rewelacja ale postanowiłam wkleić![]()
ale to raczej w takich wypasionych sklepach papierniczych można dostać takie kredki? nie wiem czy u siebie takie znajdę, przynajmniej z tych firm co tu polecacie
cleo oko wyszlo super...
Cleo prześliczne ćwiczenia, a oczko rewelacyjne
Candynails ja kupiłam w zwykłym papierniczym, widziałam także w auchan.![]()
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
Zamówiłam wreszcie kredkichociaż niekoniecznie do celów pazurkowych, bo chorowałam na nie zanim weszła moda na zdobienie nimi paznokci...ale i tak ciesze sie jak dziecko
![]()
cleo oko jest zarąbiste![]()
super malowanki![]()
"Pasja jest to coś, co się uprawia. Angażuje się w to całe serce, kocha się to i dopieszcza. Chce się w tym zatracić, temu poświęcić i w końcu podzielić z innymi''[/COLOR]
Dzięki dziewczyny, koleżanka obiecała mi że trochę podciągnie z rysunku anatomi człowieka, więc mam nadzieje że już niedługo narysuje na pazurku bardziej realistyczne oko lub nawet twarz. Co do kredek ja kupiłam w mieście obok w plastyku, a kilka dni później dowiedziałam się że mogłam u siebie w księgarni zamówić więc czasem warto popytać się po sklepach czy mogą sprowadzić.![]()
do głowy by mi nawet nie przyszło aby po paznokciach malować kredkamiSuper pomysł i genialne prace! Oczywiście też spróbuję swoich sił w tej technice tylko zobaczymy co z tego wyjdzie
![]()
![]()
Powiem, że naprawdę fajnie się kredkami maluje na pazurkach![]()
a to moje wypocinki kredeczkami
![]()
osska jest na co popatrzeć, prześliczne prace, a zwierzyniec rewelacja
![]()
osska szczena opada..prace rewelacyjne..podziwiam..i gratuluje talentu ...
cudne te Twoje prace![]()
aż zazdroszczę! ale Kobietazpazurem ma rację - motywują Twoje prace do działania
![]()
Ossaka jeszcze raz ci napiszę że są boskie te rysuneczki![]()
dziękujędziewczyny ciesze się ze Wam się moje wypocinki podobają
![]()
osska super , bardzo mi się podobają
Dorzucam mój rysunek, za wiele czasu nie miałam na rysownie więc nie jest to żadna rewelacja.
cleo padłam na kolana ..pieeeeeeeeeeeeeeeeknieeeeeeee!
Cleo cudowny rysunek.Pięknie![]()
Cleo ja się na te cudeńka nagapić nie mogę, cudowne![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)