Witam , byłam na Targach w Krakowie , i dałam się namówić na system french wrap plus - firmy Dashing Diva . Uważam ,że system jest świetny dla osób , które są zapracowane i nie maja czasu na chodzenie do manikurzystki , Tipsy zakłada sie szybko i łatwo , efekt utrzymuje sie ok. 2 tygodnie ( zależy od częstotliwości prac domowych - np. sprzatanie , mycie naczyń ) , uzupełnianie zgubionego poznokcia jest proste i nie czasochłonne , a co najważniejsze , używam te tipsy od pół roku i paznokcie wzmocniły mi sie ( o dziwo !) , nie są łamliwe , przy tradycyjnych tipsach żelowych miałam bardzo zniszczona płytkę , chyba pilnikowaniem ,
Za zetaw dałam ok. 250 zł w sumie 240 szt tipsów , klej i dwa żele i dalej mam jeszcze tipsy na okoła dwa razy . Bałam sie ,że wydam niepotrzebnie pieniądze, ale nie żałuje .
Polecam , gdyż paznokcie mam teraz zadbane , mam więcej czasu dla siebie i więcej pieniędzy w kieszeni . Może to brzmi jak reklama, ale czytałam inne posty i uważam ,że jak coś jest ok , to należy o tym pisać , dla gabinetów oczywiście to strata klienta .
Pozdrawiam wszystkich niezrażonych i otwartych na nowości .

Odpowiedź z Cytatem