Clleo to jest mistrzowskieRewelacja na papierze
![]()
Clleo to jest mistrzowskieRewelacja na papierze
![]()
Agnieszka
Dzięki dziewczynymiałam dziś rano trochę czasu więc coś chciałam nabazgrolić, to jest mój sposób na stres (podobno im mam większe nerwy tym lepiej rysuje
)
clleo boskie kwiaty! po co ta skromnosc![]()
Clleo przepiekne roze jak zywe![]()
przepiękne prace dziewczynytak kusicie
ja chce kredki
![]()
clleo wspaniały![]()
"Pasja jest to coś, co się uprawia. Angażuje się w to całe serce, kocha się to i dopieszcza. Chce się w tym zatracić, temu poświęcić i w końcu podzielić z innymi''[/COLOR]
Clleo - cudne! ach, tylko pozazdrościć niektórym talentu!
Muszę się wziąć za siebie!![]()
Cleo róże wyglądają jak zywe, powaliłaś mnie na kolana tym rysuneczkiem masz ogromny talent![]()
postanowiłam narysować podobne na tipsie ,zobaczymy co mi z tego wyjdzie.![]()
na pewno będą tak samo piękneale na w razie "W" życzę powodzenia
![]()
zamówiłam kredkiteraz czekam z niecierpliwością na przesyłkę, ale zaszaleję, w końcu rysowanie to mój żywioł
![]()
Candynails czekam z niecierpliwością na rysunki.
Ja wybieram się do sklepu plastycznego po kilka nowych odcieni![]()
a kredki mozna kupowac na sztuki![]()
"Pasja jest to coś, co się uprawia. Angażuje się w to całe serce, kocha się to i dopieszcza. Chce się w tym zatracić, temu poświęcić i w końcu podzielić z innymi''[/COLOR]
w większości sklepów dla plastyków można kupić na sztuki na necie z resztą też, ja mam w okolicy bardzo dobry sklep dla plastyków świetnie zaopatrzony i ceny też są dobre.
Cleo ja już wiem że bajka będziena 100%
o to musze zobaczyc u siebie![]()
Dorzucam takie tam moje bazgrolenie.
Co do róż muszę zacząć od nowa choć miałam już gotowe tylko je pokryć żelem, ale niestety musiałam coś zrobić i zostawiłam na stole ,a że mój mały bombelek bardzo lubi kwiaty to chciał zobaczyć, pech chciał że niestety jadł pomarańcze i miał rączki całe z soku i chyba wiecie jak to się skończyło![]()
![]()
Śliczne letnie kolorki aż mi latem zapachniało....![]()
clleo piękne, masz talent![]()
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
cleo widać, ze kredki cie kochają.. bardzo ładnie wychodzi to Tobie... piękne nasycone kolorki...
cleo, te Twoje kwiatki niby takie zwykłe, ale uwierz mi, ze w zyciu by mi takie nie wyszły, maja w sobie to coś![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Dziękuje dziewczyny nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy, szczerze to nigdy bym nawet nie pomyślała że komuś mogą się podobać moje prace![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)