Nie no mocneAle mam nadzieję, że nic poważnego się z tym okiem nie stało. Moją pannę kiedyś dziabnęła obok oka i wyglądała jak bokser po starciu, i trzeba było na pogotowie jechać po zastrzyk, a tu w samo oko. Baaardzo współczuję.
hahahaha maz dzwonil do znajomego i mowi do niego ze mnie do sadu poda bo mu nawalilam pod oko hihih bo ma napuchniete
on wyrzucal szklo do smieci (bo u nas sie sortuje -szklo do szkla itd) wyrzucil jeden sloik nic drugi a tu osa wylecialai go uje..........a a ze te smietnikisa wysokie to akurat wylot byl na wysokosci twarzy
Dobrze, że ust nie miał otwartych, bo mogłoby to się źle skończyć.
no na szczescie
teraz powiedzial ze wiecej smieci nie sortuje
ale przemyloctem i troche przylozylcebulka i wzial tabletke na alergiei troche lepiej
o kurde współczuje Twojemu mężowi.. mój kuzyn ma uczulenie i cały puchnie.. oczywiście zawsze ten sam scenariusz - pogotowie i zastrzyki
wiecie co jestem zbulwersowana.. piwo podrożało! bede musiała sie teraz delektować.. :/
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
uallalaal masz talent kobieto nie tylko dopazurkow
Zdolna jesteśnie dość, że robisz takie super pazurki to jeszcze takie cudne ubrania szyjesz
podzieliłabyś się trochę talentem
![]()
Aniu, śliczna tunika i piękny materiałNiestety zdjęcia czasami nie oddają rzeczywistych kolorów.
Super!
A tu wklejam zdjecionko z Obrony prac dyplomowych,to byl chyba rok 1997?Niektore ciuszki byly naprawde super jak na tamte lata.Niestety niemam tutaj wszystkich zdjec
![]()
Znam tą sukienkę czarno białą na dziewczynie z grzywką. Taką samą szyłam kiedyś z Burdy. Jest przepiękna, bo szykowna, a zarazem skromna.
Tak ta sukienka jest super,tunika z gipiury mozna bylo sciagnac.Tylko niestety my nie moglysmy brac wykroju z burdy musialysmy same robic formyInna dziewczyna szyla ten sam wzor tylko ze krotka sukienke miala
![]()
hihihi ruda!
![]()
hihihi to nie ta,to kolezanka i miala granatowa a ja to ta z tylu,w lososiowej![]()
Ale zmyła, na zdjęciu nie widać, że to rude włosy. Powiedziałabym, że blond. Śliczna dziewczyna z Ciebie![]()
oj tam sliczna,sukienka byla nawet fajna jeszcze gdzies w szafie lezy,miala szyfonowe rekawy z falbanami,i musialam przyszyc ok.90 rozyczek masakra.Oczywiscie ocenianie wszystkich kreacji nie bylo fer no ale to nauczyciele oceniali a nie my.Bylo minelo,to byl rudy no ale faktycznie nie widac na zdjeciu.
ŁADNA byłaś, jesteś i będziesz
Ehh... poczekajcie ze 3 latka, skończę 17 lat, zrobię sobie prawko i bziuuuuuuuuuuum na warsztaty![]()
Slodzicie kochane,a tu latek przybywa,hihi.Fakt nie daja mi tyle lat co mam ale niestety to mi ich nie odejmiedzieki
Są kobiety, które tak jak wino im starsze tym lepsze. A ja już gdzieś pisałam, że do słodzenia się nie nadaję, a orientację mam hetero. Piszę to co widzę i stwierdzam tylko fakt.
a ja nie mialam nic zlego na mysl![]()
Oj tak Aniu masz talent.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)