swietne julka, juz chwalilam w galerii![]()
swietne julka, juz chwalilam w galerii![]()
Bardzo, bardzo Wam dziękuje![]()
lavenda super pisaneczki...wyszly uroczo
sweet no one stroke pierwsza klasa... beautifuuulllll
Sweet-ka weź mnie nie drażnij że to wypocinkiKobieto one są cudne, a Ty tu piszesz że to wypocinki
![]()
Ojej jak ja wam zazdroszczę tych talentów![]()
widze ze zaczyna sie jajcowy szal one stokow
powinni robisz na to konkursik
pieknie malujecie dziewczyny![]()
Dzięki dziewczynki bardzoOgromnie się cieszę że Wam się podobają
![]()
Moje kolejne jajka wielkanocne ,niestety kolorki sa naprawde inne niz na zdjeciu ...
3 jajco sama bym chciała![]()
Tak ślicznie Julcia malujesz na tipsach ze sama mozesz sobie namalowac i napewno bedzie jeszcze ładniejsze,mi tez to najbardziej sie podoba![]()
Ja będę malować metodą tradycyjną jajeczka czyli woskiem![]()
A ja bym tak bardzo chciała ozdabiać i malować te kwiatuchy jak Wy![]()
dziewczyny wiem że polecacie tu najróżniejsze farbki i pędzle , ja na początek zamówiłam zwykłe malutkie z allegro, ale kompletnie nie kryją :/ trzeba nawalić starsznie dużo żeby kryło, a jak chce nałożyć warstwę na warstwę przy tych kwiatach to już wogule padaczka :/ nie wiem czy to wina farbek czy tego że nie potrafię tego robićproszę was o rady co jak itd. aha i jakieś kryjące farbki (z jakiej firmy)
Ps. znalazłam w domu farbkę akrylową do szablonów ( do ściany firma bertoni decoration) też próbowałam i tez wydaje mi się mało kryjąca:/
jakieś takie kolczyki nie nabłyszczone jeszcze
Załącznik 39723Załącznik 39724Załącznik 39725
Julcia, super kolczyki![]()
Jula extraBardzo mi sie podobaja nr 1
![]()
Agnieszka
Wina farbek, nie wszystkie dobrze kryją, najbardziej polecane są polycolor, 20 ml ok 5 zł, to nie dużo a jakość w porządku ale przy kupnie trzeba sprawdzić czy farbka jest kryjąca, polecam na początek ciemne kolory, magenta, ciemny fiolet, ciemna zieleń i mieszać z białym 100 % że pokryje![]()
dziękuje Ci bardzo zaraz poszukam tych farbek w neciezamówię na początek kilka żeby ćwiczyć
![]()
Julcia śliczne,te pierwsze są najpiękniejsze![]()
Katarynka jesli masz gdzies sklep plastyczny u siebie w miescie to tam zajrzyj. Kupisz na miejscu i zaoszczescisz na przesylce![]()
Agnieszka
julcia kolczyki przepiekne......
Julcia te pierwsze kolczyki - prześliczne![]()
Julcia kolczyki bardzo ładne![]()
Moje kolejne czary mary,swieczki na zamowienie i pierwsza filizaneczka![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)