ahhahah wariatka jednahhih
ahhahah wariatka jednahhih
a wiesz co? chyba oko mi spuchło...to trojaczkiii
![]()
hahahaha neimoge z ciebie
hehe, miło miciekawe który to tydzień.. no i jak ja golić się będę
jakąś dżungla będzie pod pachą i mi się dzicko w trakcie rodzenia popląta... a może to tylko jedno dziecko a nie trojaczki
tylko tak sobie po mnie wędrujeee
![]()
Ostatnio edytowane przez szpila59 ; 05-06-2009 o 21:28
Aniu tuniczka jest super piekny material
ja siedze u chlopaka i czytam forum bo on wyszedl na chwile![]()
qrdeteż mii sie zachciało tej jajecznicy... każda tak mówi o tych jajach... też mi sie chce
nienie
dam se na wstrzymanie
ale jak robie dla siebie to 20dkg boczku i 8 jaj... ale wsztymam się... może rano zrrobie...
jakby co to się w piekle spotkamy woszczur![]()
ja to na pewno za ciekawośc i pyskuwy...
jeśli chodzi o pyskuwy to chyba jednak lepsza jestem w tej dziedzinie![]()
właśnie siedze i oglądam swoją przeuroczą bliznękurw... czy tylko ja mam wiecznie jakieś problemy
Rozwód, wyniki krwi do dupy i pierdo.... blizna, aż Wam pokaże co mi się z nią dzieje, nie dośc że czerwona to jeszcze jakas wysypka która wygląda jak jakieś drobniusieńkie pryszcze
Wie ktoś co się ze mną dzieje
Może mam jakiegoś grzyba na szyji ,w sumie to bym się wcale nie zdziwiła, bo co gorszego może mnie jeszcze spotkac.... Już chyba NIC
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Slonce nie denerwuj sie bedzie dobrze nie wiem co to ci sie porobilo ale moze lepiej zmien lekarza,bo tak chyba nie powinno byc.Albo to jakies uczulenie,mozna wapno bierz przez pare dni i zobaczysz czy ci zejdzie,a moze to od tej masci co uzywasz na ta blizne?
ULALA... no nie wygląda to ładnie... ja proponuje najpierw dobrego ginekologa
ginekologa![]()
o tfudermatologa
to z głodu... ide spać bo już mi sie we łbie chrymoli
![]()
włśnie sobie ryczałam ale Woszurku mnie rozwaliłaś, po co mi ginekolog jak to gów... mam na szyjia u lekarza jeszcze nie byłam dopiero w piątek ... maśc przestałam używac , ale to boli jak franca i ledwo co łeb do góry teraz podnoszę ..... MASAKRA
![]()
Iz
dzidzia, powinna s pokazac blizne lekarzowi to wyglada na male zakarzenie, lepiej niech doktorek zobaczy i da ci masc lub plyn do przemywania, przykro mi ze tak ci sie wszystko pierdzieli!
a ja wlasnie zasiadlam do was na chwilke; jestem dzis do du... moje dzieci pomuja ze mnie wszystkie sily, dzis poltorej godziny walczylam z williamem zeby usnal, juz wychodzilam z siebie!
ale widze ze wy tu tez o jedzonku wspominacie wiec uciekam z tego temaciku bo jak tak dalej to tez pojde do kuchni robic jaja!
p.s Woszczur ty serio o tych 8 jajach mowilas? chyba padne
ha ha...
---------- Dodano o godzinie 21:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:04 ----------
Woszczurkowi chyba witaminki S brakujemoze po drodze trzeba bylo zajsc jeszcze do innego sklepiku
![]()
ide spac zanim znowu coś "miłego" mi się przydarzypapa
Iz
no idz dzidzia i glowa do gory, bo widze ze cie maly dolek lapie! a co do lekarza jezeli tak boli i swedzi to nie czekaj do piatku tylko zadzwon ze to musi byc natychmiast sprawdzone i zarzadaj wizyty, ja bym tak zrobila, nie neguj tego kochana
!
moze woszczurkowi ginekolog do gardla zagladahihi
hahaha a to chlopczyk czy dziewczynka hahaha
uczylamprzed chwila meza jak sie lezy na macie na bol plecow hih
![]()
ginekolog... już chyba wiem co teraz może robić nasz Woszczurek
głodnemu to zawsze chleb na myśli
no chyba że jednak jajecznica z 8 jajek wygrała:>
Dzidziula w poniedziałek do lekarza! i nie ma żadnego alechcesz mieć brzydką blizne? to może być jakieś głupstwo które zaniedbane doprowadzi do czegoś gorszego..
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
Dzidzia bedzie dobrzea co do blizny to moze na poczatku tak wyglada mam znajomą tez z taka blizna i teraz prawie juz jej nie widac
![]()
dzidziula ty się dziewczyno nie zastanawiaj tylko pieronem do lekarza. i nie czekaj do poniedziałku tylko jutro z rana do lekarza rodzinnego biegaj.z takimi rzeczami nie ma żartów. miech ci da maść przeciw zapalnom i bakteriom.a jak nie chcesz iść jutro to kup sobie riwanol w zelu. on jest przeciw bakteryjny,grzybiczny. i odkarzajacy. na pewno ci nie zaszkodzi. moi chłopcy mieli zapisany po operacji wyrostka i po zabiegach na przepukline.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)