ja wlasnie tez chce sobie zakupic lakierki i dobrzeeeeeeeeeeeee ze sie wstrzymalam
dziewczyny a doradzcie potrzebuje gesty zel bialy zeby budowac na formie co polecacie?![]()
ja wlasnie tez chce sobie zakupic lakierki i dobrzeeeeeeeeeeeee ze sie wstrzymalam
dziewczyny a doradzcie potrzebuje gesty zel bialy zeby budowac na formie co polecacie?![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Na szablon najlepszy jest żel konstrukcyjny biały FORTE (MisteroMilano - Żel konstrukcyjny biały FORTE (15 ml))
ma on konsystencję kremu i jest żelem konstrukcyjnym dzięki czemu bez problemu można wybudować końcówkę frenchową.
Można też użyć naszego nowego żelu białego ANGELO BIANCO (MisteroMilano - Żel biały ANGELO BIANCO (15 ml)) jest on mniej gęsty od FORTE dzięki czemu można przecierać linię uśmiechu![]()
Widzę, że w końcu pojawił się lakiero-żel biały do french manicureCzy można przecierać linię uśmiechu jak się go używa?
Rozumiem, że po utwardzeniu białej linii uśmiechu nakładamy jedną warstwę "niewinnego różu"?
Bardzo podobają mi się te nowe kolorki, szczególnie "włoska kawa" i "ziemisty brąz"![]()
a ja czekam na moje zelo-lakiery ,ale bedzie szal.... strasznie sie ciesze!
Mam pytanie o lakierożel w kolorze niewinnego różu. Kupująca napisala mi że na tipsie nie zmienia on koloru, natomiast po nalożeniu na paznokieć staje sie lekko beżowy i traci efekt tych świecących drobinek. Czym może być to spowodowane?
Pani Alicjo, dziekuje MM za te tipsy z krotka kieszonką clear.. REWELACJA, no a pedzelki zaraz wyprobuje![]()
Nie tylko tipsy maja suuuper
Z pędzelków też będziesz zadowolona,żele są rewelacyjne, farbki też i dużo innych produktów
Pozdrowionka
Wiem... wiem...sa ok![]()
Chocolata, Lakier PERMANENTE UV ROSSA INOCENTE NIEWINNY RÓŻ po utwardzeniu w lampie UV zmienia swój kolor z beżowego, który widoczny jest w słoiczku, na jasny róż, oczywiście bez utraty jakości. Specyfiką tego lakieru jest to iż polimeryzuje on do dwóch dni, dlatego kolor od momentu nałożenia rozjaśnia się.\
planetka, bardzo się cieszę, że Ci odpowiadająi czekam na relację dot. pędzelków
![]()
Kupiłam na pokazie ten najmniejszy do one stroke . Rewelacyjny! Maly ale byk
Jeszcze takiego maciupkiego rozmiaru nie mialam i uwielbiam go do detali!
dziewuszki i ja wreszcie moge wystawic opinie o żeliku ... zakupiłam u chocolatkisceptycznie podchodze do zmian zeli ale ta byla w 100% korzystna
zelik spisuje sie wzorowo... zero zapowietrzen , pracuje sie na nim rewelacyjnie
juz dwie klientki mowily ze pazurki o wiele lepiej sie trzymaja
takze ... POLECAM NASZA CHOCOLATKEEEE
i Mistero Milano oczywiscie
![]()
Wczoraj byłam na pokazie mistero i Ja sobie zakupiłam 1 kolor żelu, i chcę następny, piękne krycie , idealnie się nakłada ! i ten kolor boski !
Tylko mam jedno ale Pani Alicjo
ni jak się mają kolory żelu na stronie do kolorków w rzeczywistości, dobrze że Pani na pokazie miała próbnik i uwiodło mnie kilka kolorków na żywobo są piękne
![]()
Wybaczcie moją długość paznokci czekam aż odrosną![]()
To kolorek
Żel BORDEAUX bordeaux (5 ml)
- Pojemność 5 ml
- Kod: 9321
Śliczny i bardzo ostatnio modny, ale masz całkowitą rację plushaku, że zupełnie inaczej wygląda ten kolorek na stronce firmy.
Dziewczyny, a mnie bardzo zaintrygowały te żelolakiery. Czy któraś z Was ich używała? Jakie są Wasze opinie?
I jeszcze jedno - czy żel 3-fazowy konstrukcyjny standard dobrze trzyma się na naturalnych pazurkach? I jaki biały do niego wybrać?
Tu mamy temacik o hybrydach:
http://forum.wzorki.info/przedluzani...y-shellac.html
te z MM są jednymi z lepszych i bardziej polecanych.
Co do 3-fazowego STANDARDU:
Nie używałam go zupelnie na naturalnego pazurka bo zawsze ciut wydłużam plytke, żeby mieć pewność, ze nie odpryśnie - ale jak dla mnie to jeden z najgenialniejszych produktów jakie sa na rynku do budowania pazurkówSam intuicyjnie rozlewa się tam gdzie potrzebujemy a stoi tam gdzie musi
No i pilowanie go.. nawet mylarem 180/180 daje radę - po prostu bomba!
Co do LAKIEROŻELI:
Mam co raz więcej klientek na hybrydy MM i wracają, więc uważam ze to genialny wynalazek![]()
Niestety każdy monitor inaczej prezentuje kolory, dlatego też tak bardzo mogą się one różnić od rzeczywistości, ale prawdą jest, że kryją świetnie
Sorcha, żel 3-fazowy STANDARD świetnie się trzyma paznokci, ważne jest by odpowiednio przygotować płytkę. Tutaj temat o wytrzymałości naszych żelihttp://forum.wzorki.info/229131-post299.html
A hybrydy mogę z czystym sumieniem gorąco polecić![]()
Ja też w czystym sumieniem mogę polecić hybrydy, co prawda cena nie za niska, ale jakość bardzo dobra i powiem Wam że na prawdę się sprawdza![]()
Na lato będzie niezły HIT
Aha i nie inwestujcie w te podróby o niskich cenach-masakra ;/ Dobrze ze mam tylko dwa, nadają się jedynie do pokrycia paznokcie żelowych bądź akrylowych, na nich nie odpryskują, a na naturalnych porażka;/
Plushku ja mam ten sam kolor i moje klientki go uwielbiają,
pokrycie za 1 razem, wydaje sie byc bardzo wydajny i ten kolor-fuksjowy... miiodzio,
Milka zgadzam się z Tobą w 100%
Najtrudniejszym podłożem jest zawsze naturalna płytka, dlatego też ogromnie ważnym jest jakość lakieru bazowego, to w większości od niego zależy trwałość zabiegu. Niestety większość tych "super tanich" hybryd to standardowe żele Soak OFF. Niestety stara zasada "co tanie to drogie" jest jak najbardziej aktualna![]()
A już nie wspomnę o zapachu...maja taki intensywny, nieprzyjemny zapach że aż wstyd przy klientce go nakładać <pachną coś w stylu farby do malowania>, dodatkowym minuem tych "tanich" jest ze maja tendencję do pękania na paznokciu, coś w stylu "pajęczynki"...
Ale wybór należy do każdej z nas, ja odradzam te firmy mało znane i podszywające się że maja "niby" nowość, bo widzą że fajnie się sprawdza i robi furorę więc trzeba szybko wprowadzić
Mam też 2 oryginalne CND Shellac i są OK, nic się nie dzieje, tak samo się zachowują jak MM, tylko są droższe![]()
Pozdrawiam
czy w sklepie MM jest płyn do rozpuszczania hybryd i soak-off ?
mhm to ten sam co do rozpuszczania akrylu: MisteroMilano - Preparat do rozmiękczania polimeru DISSOLVERE (80 ml)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)