AnnaEf - przepięknie
Pianka - no mega superowa przemiana, a to wcześniej to masakra
Pianka super przemiana![]()
The world is mine
pianka świetnie sobie poradziłaś![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Pianka extra metamorfoza, jak bym widziała ogryzki mojej kuzynki .. Świetnie jej zrobiłaś pazurki
Luska świetne pazurki![]()
AnnaEf Wow. Szczena opada, zatrzymałam się przy twoim poście i nie wiedziałam co myśleć, super
ela-k Ładnie![]()
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
wydaje mi się że biała końcówka jeszcze skróciła i poszerzyła pazurka :/ moim zdaniem ładnej by było dać jakiś pionowy wzorek wtedy pazurki wydawały by się chudsze
PS. ale to tylko moje skromne zdanie a ja sie dopiero wkręcam![]()
Moim zdaniem srebrny wzorek ciąży.. bo jest na kazdym pazurku.. i paznokcie wydaja sie ciezkie..![]()
Tak zgadzam się z Wami, jak i sama napisałam, że wynik jest miernychciałam zrobić tylko coverkiem i przysypać od dołu lekko białym brokatem, ale mama się uparła na ozdobne pazurki z frenchem i kwiatkiem na każdym pazurku więc ma
aż wstyd
No ale następnym razem zrobię tę swoją wizję z wykorzystaniem Waszych cennych porad
i może będzie lepiej
![]()
Jak mama tak chciała to zrozumiałe
Swoja droga ja lubie przepych wiec dziwie sie, ze ja to napisałam![]()
![]()
moja mama znowu jak jej tłumaczę co bym jej zrobiła zawsze jest na NIE i wymyśla, jak zobaczy jak sobie robie to samo to ona wtedy też chcetylko standardowo krótsze bo pracuje jako sekretarka i o klawiaturę kruszy
![]()
ja nie lubie robić mojej pazurów bo sie wcinaSama była stylistką paznokci kilkanaście lat temu
no i piłować sobie nie da ew. wypolerować jak już sama sobie dopracuje
i te teksty "jak ja robiłam to kto to słyszał o kolorowych akrylach:O biały, różowy , przeźroczysty i heja, teraz macie wszystko i weź tu sie na coś zdecyduj "
Ups tak jak szewc w porwnych butach chodzi tak i mamie stylistce zrobić to... masakra bo mamy przecież zawsze z reguły wiedzą lepiej![]()
kasiulka81 - jak dla mnie trochę za błyszcząco i frenchyk niezbyt równy... W sumie każdy pazurek trochę inny... Albo wszystkie spiłować do równej długości i kształtu albo nadlać na formie - takie moje zdanie![]()
ogólnie ok, tylko faktycznie ten frenchyk nierówny, jakbyś zrobiła go na kamuflażu to by każdy byl równy i było by fajniej, ale ogólnie ok
Dziękuję dziewczynki za cenne radyz większości tych spraw zdaję sobie sprawę, ale mama jest niereformowalna i nie pozwoliła się do pazurków zbliżyć z pilnikiem, myślę, że z czasem jak odrosną trochę to uda mi się ją namówić na nadanie jakiegoś równego kształtu, tak jak mniej więcej w tym małym pazurku, bo on też był najdłuższy z wszystkich i moim zdaniem wygląda w miarę OK
ale ja się nie znam, w końcu robię pazurki tylko sobie i mamom, dla relaksu i trochę zabawy
![]()
całkowita racjaPamietam dobrych kilka lat temu znajoma po kursie była , mama już wtedy zmieniła fach i poszła zrobić akryl . Jak sie tej dziewczynie ręce trzęsły że wkońcu mama wzieła pędzelek zrobiła jedną rękę, tamta se troche uspokoiła i dopiero mogła dokończyć. Ale przyznam szczerze że z dokładnością u mojej rodzicelki trudno konkurować, co stara szkoła to stara (jej kurs trwał prawie 3 tyg. a mój 4 dni, więc moze to też od kursu zależy)
Ja ci powiem że przy takich paznokciach zrezygnowała bym i z tych kwiatków jak już dziewczyny mówiły i z brokatu... mogłaś frencha bardziej uśmiechnąć dużo ładniej by to wtedy wyglądało. No i musisz poćwiczyć nad opracowaniem paznokci bo wierzch wydaje sie nierówny i wygląda jakby ten brokat wystawał z żelu...
Jeśli o mamy chodzi to też myśli że zawsze ma racje ale ja wtedy mówię jej że niestety to i to bedzie wyglądało źle i ja tego nie zrobię bo potem ktoś takie cos zobaczy a ona bedzie się chwalić że jej córka takie "cuda" robi. Po prostu nie chcę antyreklamy i mówię jej to w prostno i wtedy już argumentów jej brak i ustępuje
![]()
Milenka - zgodzę się z wszystkimi uwagami prócz tego, że brokat wystaje, bo paznokieć jest na górze idealnie gładki, ze zdobieniem nie walczyłam bo ja z tego nie żyjęi robię to dla zabawy, sobie mamom i jakimś znajomym (nieodpłatnie). Chciałam sprawić mamie przyjemność więc zrobiłam jak chciała
Co do całości to jak już na wstępie pisałam, nie jestem zadowolona z efektu, ale bardziej liczy się dla mnie radość mojej mamy, a niżeli moja satysfakcja z wykonanej "pracy"
Ale bardzo Wam wszystkim dziękuję za cenne uwagi, następnym razem zrobię mamie pazurki po swojemu, teraz się pewnie zgodzi i pójdzie na kompromis![]()
kasiulka bardzo fajne![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Evelyn bardzo fajnie,a to moja robiona na szablonie z którym nie jestem niestety zaprzyjażniona i efekt niestety mnie nie zadowolił![]()
Uploaded with ImageShack.us
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)