Strona 146 z 237 PierwszyPierwszy ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 3 626 do 3 650 z 5901

Temat: Metamorfozy

Molestantka klawiatury Avatar kasiulka81

Domyślnie Odp: Metamorfozy

AnnaEf - przepięknie
    Pianka - no mega superowa przemiana, a to wcześniej to masakra

Nałogowiec Avatar Anika

Pianka super przemiana
    The world is mine

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Evelyn.

pianka świetnie sobie poradziłaś
    proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
    kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
    http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
    kocham tą babkę
    http://stylowe-pazurki.blogspot.com/

Molestantka klawiatury Avatar Tosiaczek

Pianka extra metamorfoza, jak bym widziała ogryzki mojej kuzynki .. Świetnie jej zrobiłaś pazurki
    Luska świetne pazurki
    AnnaEf Wow. Szczena opada, zatrzymałam się przy twoim poście i nie wiedziałam co myśleć, super
    ela-k Ładnie

http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/

"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
    Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."

Taka mała metamorfoza na szybko pazurków mamy, bardzo szeroka i krótka płytka paznokcia nie pozwoliła nawet ciut ciut wypiłować więc efekt mierny No ale same oceńcie, pazurki zażelowane easy off'ami z alle

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar milenka_olsztyn

szczerze nie podobają mi się... sprawiają wrażenie nierównej płytki paznokcia która nawiasem mówiąc na pierwszym zdjęciu wcale nie wygląda na taką krótką..

"Każdy Twój ruch ma coś na kształt serca..."

Dziękuję za szczerą opinię, co Twoim zdaniem można w nich w takim razie poprawić

wydaje mi się że biała końcówka jeszcze skróciła i poszerzyła pazurka :/ moim zdaniem ładnej by było dać jakiś pionowy wzorek wtedy pazurki wydawały by się chudsze

PS. ale to tylko moje skromne zdanie a ja sie dopiero wkręcam

VIP Avatar natalia268

Moim zdaniem srebrny wzorek ciąży.. bo jest na kazdym pazurku.. i paznokcie wydaja sie ciezkie..

Tak zgadzam się z Wami, jak i sama napisałam, że wynik jest mierny chciałam zrobić tylko coverkiem i przysypać od dołu lekko białym brokatem, ale mama się uparła na ozdobne pazurki z frenchem i kwiatkiem na każdym pazurku więc ma aż wstyd No ale następnym razem zrobię tę swoją wizję z wykorzystaniem Waszych cennych porad i może będzie lepiej

VIP Avatar natalia268

Jak mama tak chciała to zrozumiałe

Swoja droga ja lubie przepych wiec dziwie sie, ze ja to napisałam

Ja też lubię przepych, ale na długich i smukłych pazurkach i to te nie zawsze mama od początku roku nie miała pazurków, więc jak się już zdecydowała na za żelowanie tylko swoich, bez przedłużenia to potem zaczęła wymyślać jak to baba i wyszło takie feeeee

moja mama znowu jak jej tłumaczę co bym jej zrobiła zawsze jest na NIE i wymyśla, jak zobaczy jak sobie robie to samo to ona wtedy też chce tylko standardowo krótsze bo pracuje jako sekretarka i o klawiaturę kruszy

Ahhhh te nasze mamy kochane Myślę, że tej mojej sroczce szybko podrosną pazurki pod żelem więc będzie mogła szaleć ze zdobieniami i będzie to wtedy lepiej wyglądało

ja nie lubie robić mojej pazurów bo sie wcina Sama była stylistką paznokci kilkanaście lat temu no i piłować sobie nie da ew. wypolerować jak już sama sobie dopracuje i te teksty "jak ja robiłam to kto to słyszał o kolorowych akrylach:O biały, różowy , przeźroczysty i heja, teraz macie wszystko i weź tu sie na coś zdecyduj "

Molestantka klawiatury Avatar zosia_29

Ups tak jak szewc w porwnych butach chodzi tak i mamie stylistce zrobić to... masakra bo mamy przecież zawsze z reguły wiedzą lepiej

No to..wpadłam Avatar ela-k

kasiulka81 - jak dla mnie trochę za błyszcząco i frenchyk niezbyt równy... W sumie każdy pazurek trochę inny... Albo wszystkie spiłować do równej długości i kształtu albo nadlać na formie - takie moje zdanie

Szkoleniowiec Avatar paznokietek1000

ogólnie ok, tylko faktycznie ten frenchyk nierówny, jakbyś zrobiła go na kamuflażu to by każdy byl równy i było by fajniej, ale ogólnie ok

Dziękuję dziewczynki za cenne rady z większości tych spraw zdaję sobie sprawę, ale mama jest niereformowalna i nie pozwoliła się do pazurków zbliżyć z pilnikiem, myślę, że z czasem jak odrosną trochę to uda mi się ją namówić na nadanie jakiegoś równego kształtu, tak jak mniej więcej w tym małym pazurku, bo on też był najdłuższy z wszystkich i moim zdaniem wygląda w miarę OK ale ja się nie znam, w końcu robię pazurki tylko sobie i mamom, dla relaksu i trochę zabawy

Cytat Napisał zosia_29 Zobacz post
    Ups tak jak szewc w porwnych butach chodzi tak i mamie stylistce zrobić to... masakra bo mamy przecież zawsze z reguły wiedzą lepiej
    całkowita racja Pamietam dobrych kilka lat temu znajoma po kursie była , mama już wtedy zmieniła fach i poszła zrobić akryl . Jak sie tej dziewczynie ręce trzęsły że wkońcu mama wzieła pędzelek zrobiła jedną rękę, tamta se troche uspokoiła i dopiero mogła dokończyć. Ale przyznam szczerze że z dokładnością u mojej rodzicelki trudno konkurować, co stara szkoła to stara (jej kurs trwał prawie 3 tyg. a mój 4 dni, więc moze to też od kursu zależy)

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar milenka_olsztyn

Ja ci powiem że przy takich paznokciach zrezygnowała bym i z tych kwiatków jak już dziewczyny mówiły i z brokatu... mogłaś frencha bardziej uśmiechnąć dużo ładniej by to wtedy wyglądało. No i musisz poćwiczyć nad opracowaniem paznokci bo wierzch wydaje sie nierówny i wygląda jakby ten brokat wystawał z żelu...
    Jeśli o mamy chodzi to też myśli że zawsze ma racje ale ja wtedy mówię jej że niestety to i to bedzie wyglądało źle i ja tego nie zrobię bo potem ktoś takie cos zobaczy a ona bedzie się chwalić że jej córka takie "cuda" robi. Po prostu nie chcę antyreklamy i mówię jej to w prost no i wtedy już argumentów jej brak i ustępuje

"Każdy Twój ruch ma coś na kształt serca..."

Milenka - zgodzę się z wszystkimi uwagami prócz tego, że brokat wystaje, bo paznokieć jest na górze idealnie gładki, ze zdobieniem nie walczyłam bo ja z tego nie żyję i robię to dla zabawy, sobie mamom i jakimś znajomym (nieodpłatnie). Chciałam sprawić mamie przyjemność więc zrobiłam jak chciała
    Co do całości to jak już na wstępie pisałam, nie jestem zadowolona z efektu, ale bardziej liczy się dla mnie radość mojej mamy, a niżeli moja satysfakcja z wykonanej "pracy"
    Ale bardzo Wam wszystkim dziękuję za cenne uwagi, następnym razem zrobię mamie pazurki po swojemu, teraz się pewnie zgodzi i pójdzie na kompromis

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Evelyn.

kasiulka bardzo fajne
    proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
    kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
    http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
    kocham tą babkę
    http://stylowe-pazurki.blogspot.com/

Evelyn - piękna metamorfoza dziękuję Ci kochana za miłe słowa co do mojej ale nie oszukujmy się wyszło strasznie ale bardzo Ci dziękuję miło usłyszeć takie kłamstewko

Totalna maniaczka Avatar chechlol

Evelyn bardzo fajnie,a to moja robiona na szablonie z którym nie jestem niestety zaprzyjażniona i efekt niestety mnie nie zadowolił

Uploaded with ImageShack.us

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania