no to nie jestescie same
od 3 dni u mnie leje...
Agnieszka
u mnie mokry śnieg pada i jest -1
Rano omal zębów nie wybiłam jak szłam do samochodu tak było ślisko,bo wczoraj odwilż a w nocy mróz,teraz z kolei sypie śnieg :/
U mnie pada mokry śnieg, mocno wieje i jest strasznie zimno. Masakra jak ja nienawidzę takiej pogody...
ja tez nie cierpie takiej pogody...
ledwo co samochodem sie jezdzi po takiej szklance
Wczoraj jeszcze bylo po sniegu a dzis juz znow bialo i sniegu w 3 i troche! Niech jeszcze posypie i kolo poludnia ide z malym balwana lepic![]()
u mnie tez sypie i to ostro,ale chociaz mój kochany odśnieżył mi auto jak wyjezdzał swoim do pracyale zawiozłam syna do szkoły i postawiłam auto pod domem jakies pół godz temu i znów jest całe białe
a pod śniegiem jest lód
!
o matko co się dzieje! wczoraj było cieplutko, po południu zaczął padać deszcz, patrzę dzisiaj przez okno koło 8 rano a tam śnieg! Myślę sobie że przez chwilę popada i wszystko zginie... zdjęcia z teraz. A tak się śmiałam że kupuję kozaki w lato, bo w sobotę znalazłam super na wyprzedaży, a jednak się przydadzą hehe
fajnie z tym śniegiema u mnie deszcz od rana
nie ma jak z dzieckiem na spacer wyjść
![]()
U mnie tez masakra... świetna Majówka;-/( domówka)
Załącznik 40638Załącznik 40639
U mnie tez śnieg;/
U mnie też, co za masakra...
A u mnie slonce i chmury na przemian![]()
Ale z tym sniegiem to jakis zonkAle przynajmniej mozecie balwanki polepic
![]()
![]()
Agnieszka
no u mnie też śnieg pada dobrze, że kozaków nie wyrzuciłam ;D
wlasnie widziałam w tv ze gdzie niegdzie tyle śniegu napadało.. jestem w szoku.. współczuje dziewczynki
u mnie leje deszcz... i deszcz.. i deszcz...
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Straszna ciapa, więc taki snieg do niczego. Zimno i brzydko...
u mnie w Poznaniu słońce świeci, temperatura w plusie, 8 stopni![]()
u mnie sypie lepiej niz w zime![]()
a w domu ziiiimno że gazem dogrzewam
Heh u mnie zimno, ale bez śniegu.
No ja mam centralne i nie grzeją już ;p Dobrze, że blok ocieplany, bom zmarzluch hehe.
Nie pamiętam kiedy był u mnie śnieg...chyba w styczniu
Jak narazie jest cieplutko i słonecznieJakieś 20 C
![]()
The world is mine
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)