dostałam odp . jak zwykle miło zostałam obsłużona. Jednak pani napisała mi ze tez robi na tych zelach i caly czas maja tego samego dostawce i nic takiego sie nie działo.nie wiem zobaczymy co dalej .
dostałam odp . jak zwykle miło zostałam obsłużona. Jednak pani napisała mi ze tez robi na tych zelach i caly czas maja tego samego dostawce i nic takiego sie nie działo.nie wiem zobaczymy co dalej .
ja też absoltunie nigdy nie miałam z tymi żelami problemów, obejrzyj dokładnie w jaki sposób popękały pazury? a może to wina żarówek albo jakiejś ozdoby?
Ostatnio edytowane przez samaron ; 04-05-2011 o 20:12
nie no spoko bedzie dobrze caly czas zamuja sie profesjonalnie ta sprawa.![]()
To powinno być wszystko okJa robię też w ten sposób,tylko bonderka bardzo mało właściwie wciera się go pędzelkiem niż nakłada później do lampki na 2 min i nie przemywam warstwy dyspersyjnej tylko od razu jakiś żelik i do lampki
Trzyma u mnie i nic nie odchodzi.![]()
Ostatnio edytowane przez Magda pazurki ; 04-05-2011 o 23:10
kochana wiesz co wyprobuj moj sposob...
nie uzywaj clenera... no opilowaniu tipsiaka odpyl go dokladnie szczoteczka
cler=ner moze powodowac pekanie tipsa wiec moze i cos pomoze na ten zel
wyprobuj!
ja to juz praktycznie nie uzywam clenera chyba ze do czyszczenia pedzelkow i przecierania ostatniej wartswy dep
a nie podchodzi wam później powietrze ?
właśnie jak bylam na szkoleniu to instruktorka mowila ze cleaner zle wschodzi w reakcje z zelem i moga sie ryski pokazac. ale jak nie odtluszcze to powietrze podchodzi.
muisisz dobrze odpylic szczoteczka![]()
ja zamiast cleanera odtłuszczam pazurki acetonem i jestem pewna, że nic nie będzie odłazić![]()
ale aceton rozpuszcza tipsy.![]()
Ja nie uzywam cleanera do odtłuszczania płytki tylko odpylam porządnie i trzyma się ekstra![]()
kurcze tez kiedys probowalam tylko "odpylac" ale moze zle to robilam. Lubie robic to co umiem i jak raz mi cos nie wyjdzie to sie zniechęcam. najlepiej robic eksperymenty na sobie![]()
Stefciu ja tez jak tylko odpylałam, to mi zostawały kłaczki jakieś takie rożne pyłki i potem było powietrze. Zawsze przemywam cleanerem, albo skinseptem i dopiero primer, szablon albo tips, bo preferuję obie metody.
Ostatnio edytowane przez sztynka ; 16-06-2011 o 21:36
Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
Moje hobby i pasjahttp://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/
stefcia92 - aceton rozpuszcza tipsy ale jak odtłuścisz nim pazurka a później przykleisz tipsa nic się nie dzieje a przynajmniej masz pewność że płytka jest dobrze wytrawiona później wystarczy już tylko odpylić porządnie szczoteczką następnie primer i żelki
---------- Dodano o godzinie 19:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:47 ----------
Dziewuszki a jeśli naprawdę nie możecie pozbyć się kłaczków wypróbujcie gąbeczek bezpyłowych dekorynka GĄBECZKI WACIKI BEZPYLOWE 40szt NOWOSC! (1594567366) - Aukcje internetowe Allegro nie zostawiają resztek są super![]()
haha ale wymyslili pierwszy raz vos takiego widze
ja jestem wierna wacikom bezplanowym![]()
No ja wczoraj zamówiłam duży budulec i zobaczymy jak to będzieMam nadzieje ze wszystko w porządku
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)