agulusia pełen podziw![]()
agulusia pełen podziw![]()
Te przed to koszmar a nie paznokcie
Agus przywrocilas dziewczynie paznokcie do ladu. Teraz moze smialo pokazywac dlonie
Powinnas byc z siebie bardzo dumna![]()
Agnieszka
Zastanawiam się w jaki sposób można zdegradować paznokcie aż do takiego stopniaAgulusia ta klientka powinna Cię na rękach nosić
![]()
Efekt piorunujący
![]()
![]()
The world is mine
o kurczę, czegos takiego jeszcze nie widziałam! Agulusia, jesteś normalnie cudotwórczynią!![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Agulusia świetna rekonstrukcja![]()
agulusia - mistrzostwo świataOdwaliłaś kawał dobrej roboty, stylizacja super
!
![]()
tylko pozazdrościć talentu![]()
Łał Agulusia istny cud ! Świetnie sobie poradziłaś !![]()
Agulusia wow! Niesamowite jak można poprawić wygląd paznokci, te pierwsze mnie przerażają! Świetna robota, klientka powinna Cię po rękach całować![]()
dziekujeja sie ciesze ze klientka jest zadowolona
![]()
ja jestem bardziej akrylowa i zawsze przy takich paznokciach robię zaczepkę
opuszek się wtedy ładnie uklepuje i paznokieć sobie zrasta
Mam idiotyczne pytanie ale jest to dla mnie ważne bo nigdy nie przedłużałam pazurków na formie.Wytłumaczcie mi proszę o co chodzi z tym zaciskaniem pazurków?
podkładasz formę, robisz szkielet i jeśli pracujesz żelem to po włożeniu do lampy czekasz kilka sekund, musisz wyczuć moment w którym żel zaczyna się już ścinać i zaciskarką lub pęsetą zaciszkasz tunel trzymajac tak przez kilka sekund i potem znów do lampy, w przypadku akrylu czekasz aż zaczyna twardnieć i tak samo zaciszkasz
Dzięki.Ale zaciskamy tunel zarówno przy długich i krótkich pazurkach?
Dzięki.Muszę poćwiczyć ,tylko trzeba mi królika doświadczalnego...
![]()
to moje ostatnie spotkanie z pazurkami obgryzionymi
![]()
o ja pierpapier... szok. Jak ona doprowadziła wcześniej paznokcie do takiego stanu? Ten wskazujący u prawej rękiała. Kleo, wykonałaś naprawdę dobrą robotę
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Kleo różnica niesamowitaRęce zupełnie inaczej wyglądają
![]()
![]()
![]()
The world is mine
kleo boże dziewczyno ale ci się trafiły straszne pazury, zrobiłaś mega super pazurki nie do poznania że to te same a za doprowadzenie pazurów do takiego stanu to dałabym normalnie po łapach i w tyłek![]()
Kleo świetna robota.![]()
Kleo swietna przemiana![]()
Jak kobieta moze miec takie paznokcie jak na fotce 'PRZED' przeciez to istna katastrofa. Wygląda to obrzydliwie. A przemiana rewelacyjna. Powinna Cie po stopach całowac
kleo niezla robota!Wygladaja rewelacyjnie!
Agulusia rowniez piekna robota!
Faktycznie dziewczyny powinny was po rekach calowac za taka prace!
Kleo jesteś wielka![]()
Straszne obgryzki. Rekonstrukcja mega
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)