kurde.... no dzieła sztuki.... dala bym se nogę uciąć żeby mi ktoś takie zrobiłręki nie bo szkoda
![]()
kurde.... no dzieła sztuki.... dala bym se nogę uciąć żeby mi ktoś takie zrobiłręki nie bo szkoda
![]()
Sandra koniec z tym - zakazuje szukac Tobie taki prac bo przez Ciebe czlowiek zbiera wybite zeby z podlogi, ktore przy opadaniu szczeki na ich widok sie wybiily
Po za tym prace sa genialneNacieszylam mordke dzis rano i teraz moge isc pracowac
![]()
Agnieszka
Sandra nie słuchaj Rudzi i wrzucaj ile wlezie![]()
Rewelacyjne to mało powiedzianezarąbiste.....
jestem w szoku,ale motywacja tez jest i dzieki Sandraze tym wszystkim sie z nami dzielisz ,bo ja to zupelnie nie mam czasu na szperanie w necie,ale jak tutaj zalukam to zawsze jest do czego powzdychac
![]()
dzis wam cos jeszcze znajdę
---------- Dodano o godzinie 10:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:35 ----------
Iveta Tomanová Nechtové Štúdio
Iveta Tomanová Nechtové Štúdio | Facebook
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
sa przecudnea ja może jedne z nich umiałabym zrobić (te z malowanymi rozyczkami) superaste
znow nie moge szczeki pozbierac. Swietne prace!
Sandra, zmiłuj siębędę płakać, bo ja głupiego tunelu nie umiem ładnie zacisnąć
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Sandra,umarłam.. i pchly po mnie łażą... ooo moje slabe serceee-cudne są-dzieki!![]()
O matko- Sandra gdzie ty je wszystkie wyszukujesz
kurka pchly to mnie rozbawiły do łez![]()
Sandra - piękne prace znalazłaś! Po prostu jedne lepsze od drugich![]()
Szcęka mi opadła, słowa uwięzły w gardle to są dzieła sztuki![]()
I znów coś ode mnie
Źródło Nailclub
Autor: miss bubble
Autor: ~Milana~Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: SheniKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: AnnaNeroznakKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor:Анна Есаян
Autor: Erika KolatKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: AntoniyaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: NATALI 33Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: ЛОРЕНАKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: ТорикKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: Dora GyimesiKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: colnze0050Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: Benefi Evi MacsekKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: наталья пахомоваKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: cat-nailKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: kuznetsova JuliyaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: REDISKAKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Autor: Ruffné Püspöki IrénKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Boże Milenka skąd ty bierzesz te dzieła? są cudowne a zwłaszcza te z białym frenchem przepiękne , cudeńka![]()
Milenka - świetne perełki wyszukałaś![]()
i znow depresja![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Ale piekne![]()
ahhh wszystkie cudowne (oprócz tych białych dziwnych łopat )
a te miedziane .... idealny kształtkiedy ja dojdę do takiej perfekcji
![]()
te mi się osobście nie podobają. reszta boska.
Autor: Benefi Evi Macsek
Ukryta treść
chyba te same co kasandrze bardzo się podobały![]()
Ostatnio edytowane przez katarynka89 ; 11-05-2011 o 11:06
Kobieto i Milenko odnajdujecie cuda
Zazdroszczę takiego talentu autorom![]()
jak tu w depresję nie popaść, skoro takie cuda tu pokazujecie, aż w żołądku ściska![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)