a ja mam pytanie czy z hybrydkow sa kolory do frencha? bo z tego co widze chyba nie ma ale wole sie upewnic.
a ja mam pytanie czy z hybrydkow sa kolory do frencha? bo z tego co widze chyba nie ma ale wole sie upewnic.
kasiek - jest frenchowa biel
Oooo wygląda ciekawie pewnie za jakiś czas zamówię jakieś próbeczki Ciekawa jestem liqudiu, bo od dawna szukam czegoś o mało intensywnym zapaszku.
dziewczyny wypróbowałam piękne pudry kolorowe podkładowe Indigo. są z piękną poświatą. dołączam zdjęcia. są superowe efekt jest powalający.
te 3 zdjęcie Prisma Violet 05 nie wygląda jak ten fiolet na stronie nie wiem dlaczego
Ostatnio edytowane przez agnieszka-x ; 04-05-2011 o 23:24
agnieszko bardziej bym powiedziała ze to granatowy
kolorki rzeczywiście bardzo ładne
ale faktycznie ten Prisma Violet wygąda jak niebieski
Wow świetne kolorki Trzeba zbierać kasę na jakieś zamówionko
Tak dziewczyny kolorki są wypasione. i takie żywe. Nie trzeba grubej warstwy aby były kryjące. Co do tego fioletu to może faktycznie coś pomieszali bo na fiolet nie wygląda. już jak otworzyłam go to mi się wydawały inny ale pomyślałam że może z połączeniem z płynem zmieni się. ale mimo wszystko kolorek fajny.
Agnieszko zgadzam się z Tobą, mimo, że kolorek nie ten co w nazwie to odcień i tak ma prześliczny
Kolorki są świetne
Mmm soczyste kolorki cudeńka
Ja równiez się zastanawiam nad tymi frezami
Jaka jest różnica między tymi frezami Bo mają paseczki czerwony zielony i żółty a w opisie jest napisane że wszystkie są do ściagania masy
Proszę o odp
Pewnie, że bedzie dobry A wytrzymalość...hmmm... ciężko powiedzieć...ale ja od roku go nie zmieniałam
Dziewczyny mam pytanko o primer który jest najlepszy? i czy w ogóle są w porządku bo chcę sobie zamówić takie cóś
Jasne że pasuje!
Jesli chodzi o primery to różnica jest zasadnicza: jeden jest na bazie kwasu, drugi nie
Acid primer jest primerem kwasowym, dlatego używamy go do paznokci problematycznych. NAtomiast bezkwasowy używamy do każdych pazurków
Syrenko w zasadzie to nie zauważyłam żeby odbiegaly... na prawdę myśle, że nie ma w nich różnicy. mogłabym zrobić zdjęcie paletki, na którą na kładałam kolory, ale i tak wszystko zależy od swiatła dziennego, oświetlenia, aparatu czy też ustawień monitora... Myśle, że w przypadku tych akryli spokojnie możesz się sugerowac tą paletką
Natomiast podkładowe czy metalik dużo tracą, bo w rzeczywistości są przepiekne. Bardzo polecam nowe akryle metaliczne. są cudne i mega plastyczne piękne kwiaty z nich wychodza a końcówki kolorowe..mmmmm... marzenie))
pudry metaliczne .... chyba znowu sie zglosze do Choco
ja zastanawiam się nad zmianą moich żeli i zastapienie ich żelami indigo ... tylko zastanawiam się czy nie są dla mnie troche za drogie ... zawsze sobie powtarzam że jak kupie następny 30 ml żel to sprawdze na ile setów mi starczy ... niestety na słowach się konczy ...
czy ja dobrze rozumiem ze do żeli indigo trzeba używać bazy czy żel cover lub biały można nałożyć bezpośrednio na cienką warstwe żelu budującego i nie wiem co lepsze mistero milano czy indigo
Mini jedna i druga firma posiada w sprzedaży sample, więc jesli obawiasz sie kupowac duze opakowania to polecam wypróbowanie. Ja robie na obu firmach i z obu jestem bardzo zadowolona. I pisze to nie dlatego, że jestem dystrybutorem, tylko przetestowalam obie i wracają do mnie klientki po 3-4 tyg. noszenia. Zero zapowietrzeń, można dopasować je do każdej karnacji klientki. Naprawdę warto!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)