KOchana żele budujące indigo sa żelami jednofazowymi, więc spokojnie możesz zrobić nimi wszystko (warstwa bazowa, budujaca i nabyłyszczająca). Natomiast jesli używasz covera i dasz pod niego bazę to nie ma opcji by coś sie zapowietrzylo. Zawsze jak żel jest napigmentowany to lepiej baze dać, ale można sprobować najpierw bez. wszystko zależy od paznokci i sposobu użytkowania. MOje klientki przychodza co 6 tygodni i wszystko jest jak książka pisze Rekord mialam 10tygodni. Kilka razy się zdarzyło, ale to nie były stale klientki tylko przychodziły jak juz stwierdzały że paznokcie mają za duże odrosty...
A na ile starcza hmmm.... no ja mam 4 klientki dziennie na pazurki przez pięć dni w tygodniu. taki żel mam na około 3 tygodnie. czyli wychodzi około 60.wszystko zalezy od tego jak dużo masy kładziesz... Moje klientki to w wiekszości naturalki, więc tego żelu kłade stosunkowo mało. Kiedys liczyłam, że koszt paznokci zrobionych na produktach indigo w calości to ok. 15zł Są bardzo wydajne. Kup sobie probeczki. U mnie w sklepie często są promocje z 15% rabatem, więc wyjdzie jeszcze taniej