a ja mam chwilowy spokoj od maluchausnął, ale za to w nocy pewnie bedzie buszował
ide cos wszamac i pogrzebac w necie
![]()
a ja mam chwilowy spokoj od maluchausnął, ale za to w nocy pewnie bedzie buszował
ide cos wszamac i pogrzebac w necie
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
A ja właśnie wciągnęłam pomidorówkę siedzę zerkam na tv i szperam w necie![]()
ja z nerwów na mojego lubego zjadłam pół słoika nutelli na raz :/
ja tez lubie zjesc nutelle łychą
ogólnie mam bajzel w kuchni i zamiast i to posprzątać to ja jak zwykle wlazłam na forum
ide gotować obiad![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Ja troche prace magisterstak pisze, gadam na skype z narzeczonym i na forum siedze
a ja siedze wpracy, ucze sie z dermatologi i siedze na forum i jeszcze jem...to wszystko jednoczesnie![]()
a ja jak zwykle troche pogotuje troche posprzatam, troche porozwieszam pranie i co chwila forum i grzebanie w nim![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
ja juz patrze na zegarek, koniec pracy i do domu
![]()
a ja wróciłam od lekarza i jestem ucieszona, mam zwolnienie do końca tygodniazrobię sobie w końcu pazurki po 2 tyg abstynencji
![]()
piję kawusię i nadrabiam zaległości![]()
pije redds'a i jem crunchipsy chakalaka![]()
czekam na meza i nadrabiam zaleglosci forumowe
Wrocilam z McDonalda bo mamy rozne zestawy w promocji, z paczka jedzonka![]()
Zaraz bedzie sie obzerac przy filmie
Zapomnialam kupic szejka![]()
![]()
Agnieszka
ja uwielbiam szejki z McDonaldazwłaszcza truskawkowy i śmietankowy
a teraz to szukam jakieś pozytywnej muzy na necie i przerabiam wspólne zdj z chłopakiem na tapetę do telefonu![]()
również czekam na męża, nadrabiając zaległości, popijam przy tym winko. dzisiaj mnie brzuch boli niemiłosiernie jakbym skrętu jelita dostała, jutro mam badania. robiłam dzisiaj testa w nadziei na dwie kreseczki , bo się spóźnia mi @ 50 dni, ale nic z tegoJezuuu
![]()
Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
Moje hobby i pasjahttp://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/
rudzia i teraz ja tez zaczne jesc w maC`u.kurde juz zapomnialam o jego istnieniu, jak mijam mcdonaldsa to nawet nie zerkam w tamta strone, ale teraz mi przypomnialas o szejku i koniecjutro tam zawitam
kocham cheesburgery stamtąd
a tak poza tym to ide spac bo domownicy juz dawno spia tylko ja jak zwykle mam jakis problem![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Ja szukałam kurde jednego numeru AP w moich zbiorach i zaginął! Pół domu przeszukałam... wrrrrrrrrrrr... a potrzebuję go![]()
RudzielecGdyby nie te promocje to bym tam nie wstapila
![]()
Wstalam bo do pracy czas ale mi sie nie chce![]()
![]()
MIlego dnia![]()
Agnieszka
a ja sie ogarniam i musze cos zjesc ,bo odebralam moje badania i mam cholerna anemie rrrrr!Tylko ,ze ja nigdy jem rano,ale wiem ze musze!Pozniej mam fizjoterapeute i do pracy!Milego dzionka wszystkim!
chyba zaraz zejde z tego swiata, bo tak sie stresuje dzisiejsza matura ustna z polskiego![]()
znam ten stres, coś okropnegoa ja siedze tradycujnie w pracy i jem
![]()
praca, praca i jeszcze raz praca
Natalia268 trzymamy kciuki
a ja właśnie wróciłam ze szkoły. poszłam specjalnie na jedną godzinę a nauczycielka nie przyszła...
zjem śniadanko, skoczę na pocztę, a potem się biorę za swoje pazurki![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)