I jak się sprawują?![]()
powiem ci że mam bardzo duzo kolorów z alle i są na prawde dobre z tym że ostatnie dwa które kupilam jakieś kiepskie mi sie trafily ale moze to przypadek tu w temacie o tym pisałam ale ogólnie polecam myslę że z każdej firmy moze tak sie zdarzyć http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...tml#post260595 bardzo często uzywam czerwonego z alle piękny kolorek
Mam nadzieję że nie popsuli tych żeli... Kurczę i znowy dylemat
Dobra ostatnie pytanie z którym mam najwięcej kłopotu i przestaję Was męczyć
Primer - ten od dekorynki który podała Samaron(tak w ogóle - to jest kwasówka?) czy od alle kwasowy?
I tipsy od dekorynki - tunelówki czy normalne z dużą kieszonką?
To więcej niż jedno pytanie ale więcej nie będzie![]()
![]()
Tipsów nie uzywam co do żeli na twoim miejscu bym zaryzykowała i wzieła na próbę chociaż po jednym z alle i DR wtedy sobie porównasz i sama ocenisz które dla ciebie lepszePrimerów kwasowych nie miałam z tych firm to nie wiem
to kochana zależy co komu![]()
Mi akurat podpasował. Nic mi się nie zapowietrza i ładnie wytrawia
I mam ten sam, co pokazałaś w linkua tam jest link do dekorynki
![]()
A co do przesyłki.. czy ja wiem..
Ja zawsze biore kuriera przy wiekszym zamówieniu, wiec obojetnie czy 0,5 czy 3kg
A takie ceny są w cenniku Poczty PolskiejTo nie jest ich wymysł
Bo mam akurat w domu cennik z Poczty
![]()
Człowiek bez pasji nudzi swoją duszę
primer z silcare jak dla mnie beznadziejny (za to żele bardzo lubię) zamieniłam na kwasówkę z alle i zero zapowietrzeńtakże polecam z alle, kupiłam bo dziewczyny polecały w którymś temacie.
dziewczyny ja mam primier z naildesign ktory kupilam razem z zestawm startowym troche juz dawno temu i teraz zaczelam sie interesowc po ok roku czasu pazurami i zakupilam zele silcare i sie troche zapowietrzaja wiec to moze wina tego primiera bo staram sie dokladnie matowic plytke itd ,, musze zmienic ale jaki mi polecicie z alle...![]()
A co myślicie o mieszaniu żeliChodzi mi o warstwy np. cover innej firmy a reszta innej
![]()
Pysia, ja tak robię, mam żele z różnych firm i wszystko jest w najlepszym porządeczku![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
ja ogolnie pracuje na jednej firmie ,ale jak czasami cos tam pomieszam ,to tez jest ok
dużo dziewczyn tak robi , poleca słabej jakości produkty robiąc na złość . Mało tego wypisują później na swoich blogach i nie tylko bzdety na temat drugiej osoby , a moim zdaniem to czysta głupota , bo jak ktoś robi to dla zarobku , to idzie do salonu , albo dobrze rozkręca swój interes w domu , a inna część tak jak np. Ja , może nie robi tego super cudownie , pięknie i idealnie ,ale robi to dla własnej przyjemności , bo to lubi .
A jak jeszcze ktoś lubi to robić i dobrze na tym zarabia to już w ogóle bajka ,ale taka czysta złośliwość jest nie potrzebna moim zdaniem![]()
Dziewczynki zaopatrzyłam się ostatnio w produkty z Perfect Beauty i po wypróbowaniu mogę polecić żel kolorowy nr 013 fuchsia - no kolor przecudnyi rzeczywiście kryje już pierwsza warstwa. I podpasował mi też cover - super kryje i jak dla mnie kolor idealny
P.S. Kupiłam też żel kolorowy od DR turkusowy, ale trzeba 2 warstwy żeby ładnie pokrył![]()
Ez Flow Zestaw żelowy EzFlow Gel It - 570.60PLN : Silhouette DCD
czy uważacie, że ten zestaw żelowy zawiera wszystko co trzeba do wykonania żelowych paznokci, czy ktoś kto używał go, może go polecić? i czy white i clear, są naprawde białe i czysto przeźroczyste?
nie wiem czy to są jednofazowe czy jakieś inne żele i czy nie potrzeba tam jakiegoś budującego... dlatego pytam i sorry, jeśli umieściłam post w niewłaściwym miejscu, ale ten temat wydał mi się najbardziej odpowiedni
poproszę o odp dziewczyny, które wiedzą coś na ten temat, dziękuje![]()
Dziewczyny, potrzebuję nabłyszczacz z pędzelkiem, którym może wjechać na naturalka. Oczywiście w przystępnej cenie.
ja tam nie widze przede wszytkim lampy, pedzelka, czegos do odsowania skorek chyba tez nie ma...
za taka cene wolala bym sobie skompletowac w jakiejs konkretnej firmie
Olexa
Fikusowy Żel nabłyszczający finish 15ml.
i ja ostatnio wyjechałam alle - 4-ty dzień nic się nie dzieje: Żel nabłyszczający Quick Finish - 15ml - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna
Primer kwasowy z Alle bardzo dobry jak wiele innych produktow tej firmy![]()
A możecie mi powiedzieć coś o nabłyszczaczu z modeny? Zapowietrza się na naturalku?
Edusia777:
wiem, że potrzebny jest pedzel, lampa, oliwka, plyn do odsuwanie skórek i kopytko, płyn antyseptyczny, pilniki itd itp... ale chodzilo mi tylko i wylacznie tylko o żele bond'y i primerybo reszte mam oczywiscie, tylko chcialabym zmienic FIRME produktow, a ze EZ FLOW nie uzywalam nigdy, dlatego pytam czy ten zestaw jest O.K., bo nie widze tam typowo budującego żelu, a nie wiem czy to są jedno czy trójfazowe żele...bo jak juz wspomniałam nigdy nie używałam EZ FLOW, a wydaje mi się, że są dobre, tak samo jak IBD... i teraz tak (off top*)zastanawiam się nad EZ Flow, IBD i PERFECT BEAUTY... hmmmm
no
edit: a jaka to jest wg. Ciebie konkretna firma :> hmmm
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)