a ja.. o eureko.. jak zawsze w PRACY;> nogi mi zaraz odpadną;> dobrze że mam was dziewczynki na tym wspaniałym forum![]()
ja właśnie przeglądam artykuły na temat :Jak się uwolnić z toksycznego związku. Doszło do mnie że ten gnój już się nigdy nie zmieni. Boję się jednak że nie dam rany, że nerwy przejdą i znowu pozwole mu wrócić , a on znowu będzie OBIECYWAŁ i OBIECYWAŁ i OBIECYWAŁ a i tak w końcu zacznie ranić i wmawiać mi że to moja wina, że prze zemnie jest nieudacznikiemP(
wszystko w Twoich rekach...
moze z myslą 'ten gnój już się nigdy nie zmieni' bedzie teraz łatwiej
ja własnie jem chałeczkę z masełkiem i popijam kakaem..
a ja ide gotowac standardowo![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
ja też gotujęspagetti bez mięsa
Takie jak lubię a nie jadłam od 3 lat bo książę lubił z mięsem,
mam zamiar najbliższy miesiąc robić TYLKO to co lubie ooooo....
i wlaśnie zrobłam zakupy na ap za prawie 2 stówy nie moge się doczekać kiedy przyjdzieproszki akrylowe kolorowe clear covery muszle, cyrkonie itd.
a co mi też można być egoistą![]()
zasypiam nad komputerem
katarynka skad ja to znam... ja tez zawsze swoje potrzeby zostawiam na koniec a pozniej ja abraknie kasy to jak zwykle mnie omijaja przyjemnosci, widac jestesmy w podobnyej sytuacji i sadzac po dacie w nicku to i w podobnym wiekuja ogolnie nadal slecze w kuchni potem jeszcze bajzel w pokoju ogarne, wyprostuje klaki i ide do bankomatu i cos mamie trzeba kupic na jutro. hmm chyba bedzie to martini biale;d
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
a co to jutro za święto![]()
mama jutro obchodzi takie swoje małe święto, a ze bardzo lubi martini, to bedzie jak znalazł, z reszta ja tez lubie![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Wrocilam z pracy cala mokraTemp. na dworze to ok 25 st w cienu a z 35 st w sloncu...Masakra, tak goraco
Teraz forum, za chwile pare minut gry, z psem i dzisiaj posprzatam bo juztro zapowiadaja upaly wiec mi sie nie bedzie nic chcialo![]()
Agnieszka
ja ogolnie czekam na koniec swiata bo pelno tego wszedzie, jakis 90letni amerykanin samozwanczy jasnowidz powiedzial ze dzis o 18 koniec swiata, wiec czekampodobno ma przezyc 2%ludzkosci
ogolnie dopiero wczoraj sie o tym dowiedziałam;/ a glupi ludzie w to wierza
![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Ja też czekami jem śniadanie, i zaraz będę szła do sklepu po sernik na zimno
bo muszę zrobić
![]()
popijam herbatkę i powinnam iść do biedy na zakupy, bo wieczorem jadę do koleżanki na melanżyk mały![]()
haha no zdążyłam
aczkolwiek nie wiem, po co robiłam te zakupy na tego grilla jak i tak nawet nie zdążę na niego dojechać![]()
Zaraz lece na szybkie zakupy, wracam i musze sie umyc bo pozniej na grilla do znajomych i kumpeli pazurki bede robic![]()
Agnieszka
ja tam sie nie myje nie ogarniam bo po co za 1.5 godziny wszystko się skończy
tylko nie wiem po co totolotka puściłam jak nie zdążę wydać tych 15 000 000 zł.
właśnie zmieniłam status na FB na WOLNY!
Ostatnio edytowane przez katarynka89 ; 21-05-2011 o 17:39
ej no trzeba zginąć z klasąja sobie pazury u nóg zrobiłam nawet
![]()
no i kurde po końcu świata
a ja siedze w ogłoszeniach i szukam roboty...już 3 miesiąc![]()
ja się zbieram na wyjście z koleżanką na piffffko
z ta pracą tak jest, mi też się kończy 31 maja i nie wiem co dalej będzie.
a cholera, ten koniec świata się spóźnia
ja już ogarnięta, czekam na swojego lubego i spadamy na grilla za Poznań![]()
To jak, byl w Polsce ten koniec swiata ?
Ja sie mam swietnie, U mnie nic sie nie dzialo od wczoraj
Powrot z grilla o 4:30 rano, moj sie spil jak nigdy, ja trzezwiutka, tylko jedno piwko
Teraz forum, za chwile obiad i pewnie jakis film![]()
Agnieszka
ta i świat sie nie skończył 15milionów zł tez nie wygrałam :/ Ale we wtorek 18 mas być, ja siedze na wsi u taty i czekam na obiad![]()
no to CI zazdroszczę , ja wróciłam od lekarza ( łaskawie p.doktor przedłużyła mi l4 ,no i nic innego mi nie pozostało jak szukać w mojej okolicy nowej pracya jest teraz o nią bardzo ciężko ,bo Maturzyści pokończyli szkoły i też chcą pracować
![]()
ehhh wiem coś o tym bo już z 3 albo 4 miesiące szukam :/
ja dziecko już godzine usypiam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)