Wytrzeszczu oczu można dostać![]()
Wytrzeszczu oczu można dostać![]()
Cudowne zdobionka![]()
![]()
Monique Frans
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
wow :O
Dosc, przestaje wchodzic w ten temat bo oszaleje![]()
Cuda niewidy na pazurkach![]()
Agnieszka
ojejku jakie śliczne na tipsach są bombowe.![]()
te zdobienia na tipsach są śliczne![]()
o nie zaraz wykorkuję![]()
ja też znalazłam na facebooku zdobienia zainspirowane geometrią. Jak sama nazwa wskazuje geometric
źródło: Tiziano GeometricStyle | Facebook
jaaaa ale superJak dokładnie wykonane :O
coś ode mnie
Nailclub autor alenchik
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Nailclub autor nadushka_girl87
Nailclub Autor Natali MararKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Nailclub Autor SenyoritaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
I kolejne wytrzeszczacze oczu![]()
super!
Jestem pod wrazeniem tych geometrycznych są bardzo precyzyjnie wykonane![]()
niezła robótka![]()
bardzo spodobały mi się zdobienia geometrycznesuper sprawa, naprawdę nieziemsko to wygląda, szczególnie pierwsze wykonanie, te czarne pazury wymiatają
![]()
piekne to wszystko
piękne robią te zdobienia - cuuuuuuuuuuuuuudne
Obiecywałam, że wstawię jak się tylko pojawi:
MK kropelek Flory
I jeszcze jedno:
Róża 3d (jak dla mnie to nawet 8d)
Ostatnio edytowane przez samaron ; 06-06-2011 o 17:29
samaron ja nie jestem zarejestrowana i nie widze![]()
Kurcze, te roze wygladaja jak z marcepanu na torty co sa![]()
Flora to jednak mega talent![]()
Agnieszka
Dziewczynki, Aga-x dawała instruktarz rejestracji do nailclubu http://forum.wzorki.info/269640-post1233.html,
jeśli ktoś nadal "niepanimajet" zapraszam do mnie, zarejestrowałam już 1/4 naszego forum, kolejna 1/4 nie stanowi dla mnie żadnego problemu![]()
o bosze jakie one piękneaż mi dech zaparło
![]()
Przejrzałam całą galerię, zajęło mi to kilka dni, mogę powiedzieć tylko tyle, że się załamałam, a później usiadłam do ćwiczeń. Nic tylko pracować, pracować i pracować
Pracę są tak piękne, że trudno opisać je słowami![]()
Ja póki co się nie rejestrujęa taki mały bunt
żarcik.
Kurde ja wiem co będzie... naoglądam się tych pięknych prac i w jeszcze większego doła popadnę albo jakaś deprecha mnie chyci :/
Ale pochwalę się Wam zakupiłam lepsze farbki akrylowe i po magisterce (będę miała dużo czasu) zabieram się za malowanie i dogonię Rosjankihihihi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)