Dziewczyny jesteście moim wybawieniem ciesze się że moglam sie dowiedzieć tak ważnych i potrzebnych rzeczy![]()
Dziewczyny jesteście moim wybawieniem ciesze się że moglam sie dowiedzieć tak ważnych i potrzebnych rzeczy![]()
kleo chylę czoła![]()
W ogóle chciałam Wam powiedzieć że "podziwiam" zarówno kobiety jak i facetów, że potrafią doprowadzić swoje paznokcie do takiego stanu :/
Dziewczynki pojawił się temat rekonstrukcji pazurków u facetów, ale za dużo Was się nie wypowiedziało - tzn. chodzi mi o to, czy zdarzyło się Wam takie cuś robić? Pytam, bo i mój mąż i brat mają zamiast paznokci masakrę i chciałabym jakoś temu zaradzić![]()
Kleo - profesjonalnie wykonana robota! Szacunek![]()
Dziewczyny robiły, przedłużały ogryzki, tutaj więcej na ten temat: http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...tamorfoza.html
Cleo szacun! Jesteś Wielka!![]()
To naprawdę bardzo ciekawe i pomocne wypowiedziDziękuję
kleono jestem normalnie dumna z forumowej kolezaki ,wielkie brawo
Kleo rewelacja! Dłoń nie do poznania. I też zastanawiam się nad tym jak kobieta może doprowadzić paznokcie do takiego stanu :/
No u mnie nie taki hardcore jak u Kleo ale chce Wam pokazać jak dzięki prawidłowej stylizacji można zmienić paznokcie w 6 miesięcy (średni czas jaki jest potrzebny żeby wyjść z obgryzanych pazurków). I powiem wam że niestety niezbędna jest systematyczność, współpraca,chęci i na początku częstsze odwiedziny, a z czasem wydłużanie czasu między wizytamiTa klientka przyszła ostatnio po uwaga 5 tyg i nic sie nawet nie stało. Wyprowadziłyśmy płytkę a jej niedowierzanie i radość że to JEJ paznokcie - bezcenne
Uwielbiam takie przypadki
Załącznik 43151Załącznik 43152
Emilka - świetna robota! Pełen profesjonalizm po prostu![]()
Emilka, szacunekJestem pełna podziwu, gratulacje
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
łoooooo, swietna robota. pani z pewnoscia zadowolona, sama bym była![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Emilko pazurki piękne!
No Emilko gratulacjeKawał dobrej roboty
Czy to coverek z grafiti
![]()
![]()
Emilio wykonałaś kawał dobrej roboty, jestem pełna podziwu![]()
kleo super sobie poradzilas z tymi pazurkami naprawde extra
emilko ty teza nie kazda klientka jest tak wytrwala i cierpliwa
super
Emilia, chyba będę pokazywać to zdjęcie moim "ogryzkowym klientkom"- pazurki wyglądają świetnie!
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
emilko naprawde rewelacja, ja sama nie mam takich ladnych paznokci i nigdy nie mialam problemu z obgryzaniem...![]()
Swietna praca Emilko,
z tym wyprowadzeniem paznokci do porzadku dziennego nie jest nigdy łatwe ale wszystko jest do pokonania i wszystko zalezy od stanu obgryzionych paznokci czy nawet zniekształcen w poniektorych przypadkach...
kiedys najdłuzej wyprowadzałam obgryzane paznokcie do pol roku ale teraz zamykam sie w trzy miesiace jezeli opuszki palcow nie sa bardzo nadrosniete na paznokcie bo tak to ten okres sie przedłuza do pol roku a nawet dłuzej przy innych schorzeniach z jakimi moze borykac sie nasz klient np.inne schorzenia w połaczeniu z silnymi lekami.
choc najwazniejsze ze wiele cierpliwosci i poswiecenia musi wykonac sama klientka a z tym idzie juz nieco gorzej..niestety..
Pieknie Emilko, nie dziwie sie ze klientka wniebowzieta!![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)