haha no wystarczyloby spiłowactez tak mam, zaraz chęci mi odchodzą
a ja szykuje sie i ide na miasto bo nie mam w czym chodzic![]()
haha no wystarczyloby spiłowactez tak mam, zaraz chęci mi odchodzą
a ja szykuje sie i ide na miasto bo nie mam w czym chodzic![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
stópki zrobione, obiad zjedzony
teraz nie robię nic, za niedługo uczę się angielskiego a później idę z moim Misiolem na zakupy![]()
powinnam sie uczyc ale daruje sobie dzis![]()
właśnie dojechałam z Misiolem do Szklarskiej Poreby![]()
![]()
A ja szukam na forum pomocy w rekonstrukcji pazurków zjedzonych do połowy i nie mogę nic znaleźć![]()
poczytaj poczytaj a na pewno znajdziesz![]()
A ja szykuje się na wyjście do 1 klientki !Ale się boję
Masakra
![]()
dusze sie w pracy o losieeeee![]()
Kochana trzymam kciuki, daj znac jak wrocisz
Ja sobie siedze na megaaa duzym lozku w moim urlopowym pokoju i jest burza straszna ...wrrrrrrr
Wróciłam jakieś 3 godz. temu, ale dopiero weszłam na kompaNo i w sumie nie jestem zadowolona, bo się strasznie stresowałam, ręce mi się trzęsły, a nawet nie wiem po co ... Ale no ważne, że się Pani podobały (chyba)
no i że pierwsze pieniążki zarobione
![]()
siedzi i szuka pracy , chociaż na staż bym chciała gdziekolwiek iść ,ale oczywiście mentalność ludzi w mojej okolicy : " ok , super ,ze Pani chce na staż , a ile już p. pracuje w zawodzie ? - jestem w trakcie nauki . - a to dziekujemy , my na staz potrzebujemy kogos z 2 -3 letnim doświadczeniem "
i Ani pracy jako kosmetyczka ani na staż;/ szału można dostać ;/
hahahaha na staż z 3 letnim doświadczeniem :O nie mam pytań :/ u mnie jak tylko usłyszą że mam dziecko to też rozmowa się jakoś szybko kończy ://
a ja właśnie świętuje międzynarodowy dzień seksui latam po domciu w samej bieliźnie
![]()
To jest coś takiego
Spodoba się ta wersja stroju kuchareczki mojemu Dużemu.
---------- Dodano o godzinie 12:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:55 ----------
A co robię...hmm...jakby to określić...
Zbieram siły na logistyczne posunięcia przygotowawczo zachowawcze przed komunią córci.
Znaleźć coś, co daje satysfakcję,
przyjemność i jest pożyteczne,
to jak znaleźć szczęście.
http://magda-nails.bloog.pl
ide wlasnie cieszyc sie ostatnim dniem urlopu z ukochanym![]()
pakuje sie...jutro po pracy do wawy w weekend szkola-trzy egzaminy ustne![]()
powodzenia Paulka... a ja ide prasowac ,bo sie ta wielka kupa szmat sama w koncu uprasuje z rozpaczy![]()
Ja zrobiłam sobie kawkę, przeglądam wiadomości w necie i zaraz zabieram się za pracęach jak dobrze pracować w biurze
![]()
asiek dziękuje
złotko oj masz racje dobrze, wiem cos otym hihihi
siedze w pracy i wsuwam Jogusie z nadzieniem![]()
A mnie dzieci zrobiły restaurację i smażą naleśniki. Podane będą ze świeżymi duszonymi truskawkamiZnaczy czekam na obiad.
Znaleźć coś, co daje satysfakcję,
przyjemność i jest pożyteczne,
to jak znaleźć szczęście.
http://magda-nails.bloog.pl
cierpię z powodu zjarania się na solarium :/ śmietana nie pomogła, zimna kąpiel też nie:/ nawet pianka z apteki nie dzała ::/ a ja debil nie widziałam karteczki że lampy nowe :/ nie byłam z 3 mce na solarium i na 10 min poszłam ;/ tyłek mam w kolorze raka :O
Katarynka nie smietana a maslanka na poparzenia lepiej polecana
Z firmy Evelyn mozesz kupic zel chlodzacy, mi pomaga
Bylam odebrac paczke, myslalam ze dla mnie a to dla chlopa jakies radia do auta przyszly![]()
Agnieszka
moja paczuszka przyszla ale ja dopierow w niedziele bede sia nia cieszyla, wiec siedze i rozpaczam-w waraszawie![]()
slonce juz jest a Ty na solar chodzisz ;p nie ladnie..
biedactwo
ja sie zaraz bede szykowac i po 13 mam pociag do Pruszcza![]()
Wstalam z wyrka, troche forum, zaraz sie z psem na dwor wybieram...
Pozniej moze rowerek, na zakupy...
Agnieszka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)