Uzywalam zelu Sun Flower i od kiedy drugi z dostawcow przyjechal i namowil mnie na AllePaznokcie (wczesniej był to NextNails) pracuje wlasnie na tym zelu. Nie wiem jaki maja French Żel. Marta czy moze uzywasz tez ich zelu do frencha AllePaznokcie? Ja uzywam wciaz bialego zelu sunFlower. Mi osobiscie przypadl bardziej do gustu Pink przezroczystyniz Clear. Jest bardzo fajny. Dobrze sie naklada, jest samopoziomujacy. Przy dobrym pracowaniu paznokcia nie zapowietrza sie. Naprawde Polecam. Na allegro kosztuje ok 40zł. Ja kupuje za 50zl ale przynajmniej nie martwie sie czy przesylka dojdzie na czas, lub czy wogole dojdzie. Facet do mnie przyjezdza i na samochodzie ma cale zaopatrzenie. Wychodze i wybieram co mi potrzebne.
Z internetu raz bylam zmuszona zamowic zel bo moj dostawca zadzwonil w niedziele ze w ten ponoedzialek nie przyjedzie bo coreczka w szpitalu . Zamowilam od Informacje o Użytkowniku AllePazurki - Aukcje internetowe Allegro. Zaplacilam z gory. Paczka przyszla na drugi dzien![]()

Odpowiedź z Cytatem