Genialnie wyglądają te pazurki![]()
Właśnie czekam na tipsy french, może znajdę jakąś chętną na wypróbowanie tej metody.
Genialnie wyglądają te pazurki![]()
Właśnie czekam na tipsy french, może znajdę jakąś chętną na wypróbowanie tej metody.
mojej znajomej ogryzki robione tą metoda![]()
![]()
Truskaweczka boskie sąa te dwa na frenchu mają holo ?
![]()
Truskaweczka śliczne, podziwiam was, ja bym tak nie potrafiła, naprawdę extreme![]()
dziewczynki , tak to ogryzki, mega ogryzione, tyle ,że płytka mimo wszystko jest daleko wysunięta![]()
tak to plastry miodu takie różowe mieniące się na żółto![]()
Świetna przemianaSzkoda że nie zrobiłaś przed
Kochana daj znać ile się trzymały
![]()
Supergienialnie to wygląda
będę musiała kupić takie tipsy z głębokim uśmiechem i wypróbować na kimś
![]()
fajnie to wygląda ale powiedzcie mi jak długo trzymają się takie pazurki?
pazurki byly robione 2 czerwca, jutron przychodzi ta klientka na uzupelnienie![]()
Truskaweczko piękne! i faktycznie nie wyglądają na mega ogryzki
Kurka wodna aż mnie zatkałorewelacyjny sposób
faktycznie super sposób jeśli tyle wytrzymują, chyba trzeba kiedyś wypróbować![]()
super sposób akurat mam taką przyjaciółkę z ogryzkami więc ją zmolestuje żebym mogła spróbować![]()
tak , o dziwo bardzo dobrze sie trzymałykciuk delikatnie sie zapowietrzyl od skorek ,ale to raczej moja wina . a tak wszystko galantes
no uwierzcie ,ze to rewelacyjny sposob
mozna pod tym fajnie zapuscic pazurka
![]()
wlasnie ja tez jestem ciekawa o uzupełnienia takiego pazurka...napalilam sie na te tipsy na sczzerbaty na suchary, robie zamowienie w DR, to sobie pomyslalam ze sobie kupie przy okazji a tu wiekszosc jest niedostepna, haha
super są robilam klientce i się trzymaja![]()
Jakieś dwa tygodnie temu miałam okazję robić moje pierwsze w życiu ślubne pazurki.
Jak zobaczyłam pazurki panny Młodej, to troszkę mnie przytkało, bo króciutkie że ho-ho, ale wzięłam ze sobą tipsy french i dałam im radę tym sposobem.
Klientka zadowolona, ja osobiście również.
ela-k - no super wyszły![]()
Ela - śliczne pazurki![]()
robiłam teraz niedawno (tzn 2 sierpnia koleżance ) , która tak obgryza ,że szok i wczoraj się z nią przez przypadek spotkałam w Katowicach i cooo .... :O dalej je nosiale to tylko cieszy
![]()
a tym razem robiłam innej klientce , to bylo dopiero wyzwanie , :O no ale jakoś dałam rade .
pinusia6 - jeśli to tylko korekta no to frezareczka troszke sciagam , przy skórkach delikatnie coverkiem a pozniej całość przezroczystym no i nabłyszczenie (oczywiście budujem C itd . )
Truskaweczka - super dobie poradziłaś!![]()
Dokładnie wyszły super![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)