Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 67891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 226 do 250 z 274

Temat: pilniki

Rozkręcanko Avatar asantir

Domyślnie Odp: pilniki

jakim pilnikiem spiłować żel do pierwszej warstwy by od nowa go móc ozdabiać? mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi

Rozkręcanko Avatar Luthvian

Myślę że możesz spokojnie zacząć ziarnistością 80-100(jeśli miałaś grubą warstwę żelu) bo to przyśpieszy Twoją prace a następnie pilnikiem o ziarnistości 150 lub 180 delikatnie wygładzi nierówności spowodowane pilnikiem o dużej grubości a i tym o mniejszej ziarnistości nie przepiłujesz sobie płytki paznokciowej
    Nie pozwól, aby Twoje marzenia zarosły chwastami...

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Evelyn.

lepiej 100/100 z 80-tką trzeba ostrożnie, bo można klientkę pokaleczyć-ja takim piłuję, ale mam dużą wprawę-i nigdy nie sięgam nim okolic skórek, ani naturalnej płytki
    proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
    kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
    http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
    kocham tą babkę
    http://stylowe-pazurki.blogspot.com/

Rozkręcanko Avatar asantir

czyli im mniejszy numerek tym większa ścieralność pilnika? w sensie, ze jest "twardszy" czy coś? dzięki dziewczyny

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Evelyn.

dokładnie tak.
    proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
    kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
    http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
    kocham tą babkę
    http://stylowe-pazurki.blogspot.com/

Wizażystka Avatar tunia22555

Ja używam pilników NSI i jak najbardziej polecam. Dla mnie są świetne-wytrzymałe, na długo wystarczają i nie sa drogie bo kosztują 5-6 zł.A używam łódeczek

Nałogowiec Avatar Anika

Z reguly pracuje na pilnikach z SPN-u ale kupilam tez kilka innych firm zeby miec jako takie porownanie. Raz awaryjnie kupilam pilniki Yasmin- proste 100-180 i wcale nie byly takie zle. Probowalam tez ze Star Nails- takie sobie szczerze mowiac.
    Natomiast ostatnio zamowilam na wyprobowanie trumny SPN 100-150 poprostu boskie Polecam
    The world is mine

No to..wpadłam Avatar Sieciunia

Cytat Napisał tunia22555 Zobacz post
    Ja używam pilników NSI i jak najbardziej polecam. Dla mnie są świetne-wytrzymałe, na długo wystarczają i nie sa drogie bo kosztują 5-6 zł.A używam łódeczek
    tez lubie te pilniki ale ze mam tylko jednorazowe klientki uzywam teraz bananow z la lill Sklep LaLill - Hurtownia artykułów do stylizacji paznokci, tipsy, urządzenia kosmetyczne i wyposażenie gabinetów kosmetycznych
    musze ich lodeczek sprobowac
    Zapraszam do komentowania mój blog mój album

Totalna maniaczka Avatar kasandra262

Robiłam ostatnio zakupy i zakupiłam na próbę taki oto pilniczek, jest wspaniały, niesamowity, po prostu bossssskkkkiiiii,polecam wszystkim tą serię i już kupiłam ich dziesięć,zakochałam się w nich

Rozkręcanko

Witam
    Kupił ktoś takie pilniki teflonowe?
    Pilnik teflonowy półksiężyc 80/100 pomarańczowy (1695638958) - Aukcje internetowe Allegro
    Bo mam już dość tych tanich, bo za szybko sie zużywają

Molestantka klawiatury Avatar asiek

Każdy pilnik można myć i dezynfekować, wydaje mi się, że ten nie różni się niczym

Administrator Avatar samaron

Nie bardzo wiem gdzie ten niby teflon
    pokryte są tymi samymi materiałami ściernym co inne pilniki, które można myć i dezynfekować.

Nałogowiec Avatar unita

ja mam pytanie nieco z innej beczki. Chcialabym zrobic swoj nadruk na pilnikach ale nie wiem jak to ugryzc, tzn jaka metoda to najlepiej zrobic sitodruk czy tampodruk cy jeszcze cos innego i gdzie mi to zrobia Macie jaies pomysly?

Naczelny Grafik Forumowy Avatar rudzia1985

Unita wydaje mi sie, ze takie cos to w firmach poligraficznych, ktore zajmuja sie rowniez nadrukiem na koszulki, kubki, czapki itd.
    Pewnie bys musiala sie dogadac, ze wyslesz im pilniki a oni Ci nadrukuja wzor na pilniki. Nie obejdzie sie pewnie bez dodatkowej oplaty ale sprobowac mozna
    Agnieszka

INM & RaNails Educator EF Avatar asia

ja mialam teflonowe z activ i były do niczego, papier scierający tempy jak nie wiem, po jednej stylizacji do kosza poszły

Rozkręcanko

dużo osób poleca z alle paznokcie, ja go miałam i porażka spiłowałam nim żelik ze stop i się rozwarstwił jest generalnie do wywalenia. Ja miałam te z różowym paseczkiem pośrodku(pomiędzy powierzchniami ściernymi), a słyszałam że te z niebieskim są super? Słyszał ktoś coś na ten temat że to ma znaczenie?

Pazurki robię tylko sobie i chciałabym coś wytrzymałego ale nie za 12 zł. Miałam kiedyś christrio i był super
    a te ktoś może miał

Elite Nails - Pilnik półksiężyc 80/100 zebra 2w1 (1686065062) - Aukcje internetowe Allegro
    Polecicie mi coś wytrzymałego
    Pliiiisss

VIP Avatar Emilia B.

mistero milano, indigo, nail selection, garifiti - dla mnie oni maja jedne z lepszych pilników które testowałam ,a szczególnie dla mnie faworytem narazie jest nail selection

Szkoleniowiec Avatar dzikakura

Polecam i-nailsy elipsy xxl od dobrej rady, nie są moze tanie, bo powyzej trzech zlotych za jeden, ale dla mnie to najlepsze pilniki w tym przedziale cenowym, myjemy dezynfekujemy nic sie nie rozwarstwia, papier scierny jak stal, starcza na 7-10 stylizacji jeden, ja mysle, ze dla osoby niewybrednej nawet na wiecej, ale ja lubie ostry pilnior

Totalna maniaczka Avatar sztynka

O tak te od Doberka z linii morskiej wymiatają. mam je na około pół roku dla stałej klientki, dezynfekuję, sterylizuję i nie wiadomo co jeszcze i są ekstra. A nawet jak coś się odklei to podklejam klejem i dalej jadę są nie do zdarcia. Teraz kupiłam jeden szeroki z Modeny, zobaczymy jak się sprawuje . jako jednorazówki słyszałam , że z lalil są dobre, albo te marmurkowe po 1,60 od Doberka na jeden raz i do mani jak ta lala
    Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
    nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
    Moje hobby i pasja http://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/

Totalna maniaczka

Ja polecam z IBD łódeczki są super, najlepsze jakie miałam, oprócz tego pracuje jeszcze na entity też są dobre, starczają na bardzo długi czas

Rozkręcanko

Dzieki kochane. Ale mam wybór teraz
    Wieczorem sobie poszukam. A te i-nails to na allegro, czy w hurtowni internetowej Jeśli można prosić linka to będę wdzięczna. Wiem że jest gdzies na forum, ale nie pamietam gdzie

VIP Avatar Emilia B.

cyrrus leniuchu jeden niedobry a wpisz sobie w google "i-nails"

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar kasiasssss

ja uzywam od samego pocztku pilniki z ra nails,3 zl za sztuke,dla mnie najlepsze,wszystkie z allegro do bani
    wszystkie marzenia sie spelniaja

Rozkręcanko

Cytat Napisał Emilia B. Zobacz post
    cyrrus leniuchu jeden niedobry a wpisz sobie w google "i-nails"
    No co ty a jak sobie paluszek zwichnę

---------- Dodano o godzinie 15:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:26 ----------

Cytat Napisał sztynka Zobacz post
    O tak te od Doberka z linii morskiej wymiatają. mam je na około pół roku dla stałej klientki, dezynfekuję, sterylizuję i nie wiadomo co jeszcze i są ekstra. A nawet jak coś się odklei to podklejam klejem i dalej jadę są nie do zdarcia. Teraz kupiłam jeden szeroki z Modeny, zobaczymy jak się sprawuje . jako jednorazówki słyszałam , że z lalil są dobre, albo te marmurkowe po 1,60 od Doberka na jeden raz i do mani jak ta lala
    Może głupie pytanie zadam, ale czy linia morska od białej albo marmurka to sie właściwościami różni czy tylko kolorkiem

Nałogowiec Avatar Sylwia1982

Dziewczeta a ja podbije pytanko, ktore pare postow wyzej zadala Evelyn, bo tez sie zastanawiam...W czym trzymacie pilniki dla swoich stalych klientek? W ogole kiedys slyszalam, ze nie mozna w woreczkach strunowych, bo bakterie jeszcze bardziej sie mnoza....Czy to prawda to nie wiem... Wiec ja juz nie wiem w czym to trzymac....Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)