a ty myslisz ze to co nasze sklepy sprzedaja to skad jest wszystko jest made in china
a ty myslisz ze to co nasze sklepy sprzedaja to skad jest wszystko jest made in china
święte słowa, tylko naklejki inne.. nawet to co niby jest 'niemieckie' często oni sprowadzają z chin...
o dokladnie to tak jak kupowalam kiedys jakies ozdoby pisalo ze sa z usa i owszem importerwm bylo usa ale wyprodukowano w chinach
Zrobił się mały offtop ale i tak uważam że trzeba uważać co się kupuje
Polska - Strona główna - Internetowe wydanie dziennika ogólnopolskiego
ano trzeba uwazc ale 100% ozdob w hurtowniach i sklepach sa poprostu z chin i tego niestety nie unikniemy, poniewaz hurtownicy sprowadzaja z chin kontenerami i pozniej rozsypuja do opakowan, i pochodzenia ozdob nigdy sie nie dowiemy, no ale co sie dziwic jak u nas producen np za kg brokatu chce przykladowo 25zl a w china wolaja za taka samo ilosc np 5zl
off top sie zrobil ale z nie chinskimi ozobami sie jeszcze nie spotkalam
znalazłam dzisiaj coś interesującego u Ani Otkińskiej - jej krok po kroku z jej bloga
World of Nails-art: PAWIE PIÓRO - KROK PO KROKU
ladnie pokazane,wogole fajny wzor
wszystkie marzenia sie spelniaja
na 4 stronie krok po kroku miminka dodała tutek, w którym bulion jest tak użyty:
9jestem właśnie na etapie wnikliwego przeglądania krok po kroku więc jak coś wynajdę to jeszcze przekopiuję tu)
dziewczyny znacie jakiś sklepik gdzie można kupić bulion który w akrylu nie puści koloru
ja tez zawsze smaruje lekko zelem na to ukladam bulion do lampy i dopiero zalewami sie trzymie
Niestety ostatnio mój bulion "puścił soki" i zafarbował dookoła żel
Super rada Dziekuję kiedyś też od cleanera tez mi odfarbował ale od dziś bede miała supcio bulion
Kamilko bardzo trafna podpowiedz
prawie wszystko to chinszczyzna tylko opakowana w inne pudełka
---------- Dodano o godzinie 00:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:11 ----------
To sie tyczy postu plushaczka
Wypysia
Ja tak samo... aplikuję brulion na cienką warstwę zelu i jak sie zmrozi to nakładam kolejne ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)