Dzieki kasandra, ale zobacz, plytka byla meeega piekna, dluga, szczupla, nosz marzenie stylistki, na takiej plytce frenchyka to sie robi w godzinke, bo sie samo wszystko ukladaZycze kazdej stylistce takich plytek
swiat bedzie piekniejszy
![]()
Dzieki kasandra, ale zobacz, plytka byla meeega piekna, dluga, szczupla, nosz marzenie stylistki, na takiej plytce frenchyka to sie robi w godzinke, bo sie samo wszystko ukladaZycze kazdej stylistce takich plytek
swiat bedzie piekniejszy
![]()
Tak kurko widziałam ale pomyśl też o tym że nawet piękne naturalne pazurki można spier....... i wyjdzie gniot czyż nie prawda?
Kasi-jasne, że można. Mnie najbardziej denerwuje to jak dziewczę nigdy nie obgryzalo, dbalo o plytke, skorki odsuwalo, ale w wyniku zlych stylizacji i np czestego lamania się paznokcia jej wlasna piekna plytka bardzo sie skrocila, zrobila sie papierkowata, przepilowana i w ogole.. wiesz o czym mowie
Mam taka jedna klientkę, ktora sama sobie zalatwila plytke,bo zamiast np dopelnic, albo zdjac u mnie zel wypilowuje swoje pazurki "do czysta" oczywiscie razem z plytka, a miala taka piekna.....
Kura glupoty gadasz...Nawet na takiej ladniej naturalnej nie jest pieknie jak po przedluzeniu![]()
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Agnieszka
dzikakura i tak bardzo ładnie![]()
Jak ja bym chciala miec takie dlonie... a nie takie paroweczki
Piekniusie Kurko
Diabeł wie wszystko, nie wie tylko gdzie kobiety ostrzą swoje noże...
Kurko wyszło ślicznie, a płytkatylko pomarzyć
kurko piękne
A to naszej "solary" tzn. dziewczyny pracującej na solarium
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez wisienkakwspz ; 13-07-2011 o 14:47
Ja też, ale dopiero po obejrzeniu zdjęć mnie olśniło![]()
Emilia rewelacja !
Kurka śliczności !
Wisienka trochę bardziej boczki i git!
Askar miodzio!
Ewelin Piękne!
tak wisienkatakie rzeczy widzi się czasem dopiero na zdjęciu
zawsze uwydatnia nawet małe mankamenty;/
niewiem czy to jakas straszna metamorfoza ale wstawim co tam![]()
koki ślicznieale żywe pomarańczki... co to
![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
dziekujekochana żelik z allepaznokcie nr 24
łał koki zmiana rewelacyjna![]()
koki1980 swietnie sobie poradziłas![]()
stópki przed masakra,po powalające i w moim ulubionym kolorze
a to moja robiona w biegu...
Uploaded with ImageShack.us
Chechlol, Twoja metamorfoza - super! śliczny frenczyk
Do mnie dziś natomiast przyszła klientka, która była nieco ponad tydzień wcześniej u jakiejś dziewczyny w gabinecie w moim mieście. Paznokcie, które mi pokazała po prostu mnie zatkały. Żel pozalewał skórki przy macierzy, ale również wały paznokciowe, tak, że żel momentami zlewał się po wolny brzeg. Zero budowy i czegokolwiek. Jednym słowem masakra. Jeszcze jak na złość zepsuła mi się frezarka i musiałam piłować to ręcznie. Po niecałych 3 godzinach pracy, klientka wyszła ode mnie bardzo zadowolona.
Oto te pazurki.
Załącznik 44072Załącznik 44073
chechlol idelane
Agnes mmm... Śliczniutkie![]()
chechlol przecudne!
Agnes rewelacja![]()
Dziewczyny kawał dobrej roboty![]()
Chcechlol bardzo ładne
Agnes...Twoja metamorfoza świetna![]()
chechlol, AgnesBeauty dobra robota
AgnesBeauty albo zdjecie tak wyszło albo lekko boczki bym zwęziła
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)