Mało czasua nad tym trzeba się zastanowić dłużej..i wykonanie na dwóch łapkach, kurcze..odpadam
![]()
szkoda ze dwie łapki trzeba ,bo na jednej wieczorkiem na sobie to jeszcze bym cos wymodziła![]()
no właśnie dwie łapki :O nie wiem czy znajdę kogoś kto zechce przetrwać choćby jeden dzień w konkursowych pazurach :O no i temat dość trudny jak dla mnie :O
Ostatnio edytowane przez katarynka89 ; 21-07-2011 o 13:31
ale ekstra temat ! wiem wiem, ze dopiero zostalo ogłoszone, ale juz sie nie moge doczekac prac z pop i op artu : Czuje że będą rewelacyjne !![]()
temat rewelkadwie łapki- szkoda
![]()
a prace do 10 sierpnia wysyłamy?
temat jest meeegadziewczyny do pracy
![]()
a ja tak myślę myślę i nic wymyślić nie mogę :/ chyba nie podołam
Uwaga! Ponieważ otrzymaliśmy od Was wiele maili dotyczących problemów z zorganizowaniem modelek do konkursu informujemy że prace wykonane na jednej dłoni będą dopuszczone do konkursu i tak samo oceniane jak te wykonane na dwóch dłoniach. Rozumiemy, że jest okres wakacyjny i znalezienie modelki czasem graniczy z cudem.
Tak więc do roboty miłe Panie!
o jak fajniena pewno wezmę udział
![]()
ojojoj jak miło![]()
Super tylko jak się do tego zabrać.... co z czym i w ogóle... dla mnie zbyt trudny temat...
Ja mam dwa pomysły. Na kartce kredkami może bym namalowała, gorzej przenieść to na paznokcie.![]()
*powoli pragnę dojść do perfekcji*
oo fajnie ze jedna łapka, ale teraz juz nie zdarze bo wyjeżdzam
a wy nie narzekac tylko robic !![]()
No teraz to moze cosik sie da wymyslec![]()
A to jak na jednej łapce, to się zastanowięchociażby tylko dla tego, żeby poćwiczyć
![]()
jeeeestmam pomyyyysł
dziękujemy Pani Marzenko
![]()
ja jutro zabieram się do pracy![]()
jak tak to coś zrobiękolejna okazja to ćwiczenia
![]()
ja mam pracę, ale nie wiem czy wysłać![]()
jak to nie wiesz?!
Bardzo milo ze strony organizatorow,ze prace na jednej rece beda dopuszczone do konkursu![]()
Ostatnio edytowane przez Zuzanna Rzeszewska ; 06-08-2011 o 13:51
Nanami, weź nie opowiadaj tylko wysyłaj![]()
ehhh bo marnotę zrobiłam na prawdę ...
no ale poszło już do Pani Marzenki.
Ja sie zastanawiam nad udzialem, czasu malo, a tak na sile nie lubie robic pazurowale, nagrody kusza
Jedna lapka w dodatku dozwolona... Nie wiem, pomysle
---------- Dodano o godzinie 13:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:33 ----------
O, i to jest podejscie ;D
ja też odkładałam na później i nie wiem teraz czy zdążę... może dziś coś zrobię...Pomysłów mam kilka, ale czy wyjdzie, nie wiem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)