Ja również pracuję na produktach DR i dla mnie są super, żele kolorowe mają dużo pigmentu i jeśli się je wcześniej zamerda kryją za pierwszym razem. Pilniki i -nails są bezkonkurencyjne dla mnie rewelacjaJa żele twarde kładę na naturalną płytkę tylko zabezpieczam dobrze brzegi i trzymają zawsze rewelacyjnie ale dla zabezpieczenia daję tez 2 razy primer. Świetny jest też biały 3d, celeste, masked , thick plus (budulec bardzo gęsty na gorące dni idealny, ale trzeba go muskać bo lubi się bąbelkować) Jeśli chodzi o akrylki to 3d są wspaniałe, kolorki śliczne, akryle podstawowe w miarę dobre także polecam
![]()

Ja żele twarde kładę na naturalną płytkę tylko zabezpieczam dobrze brzegi i trzymają zawsze rewelacyjnie ale dla zabezpieczenia daję tez 2 razy primer. Świetny jest też biały 3d, celeste, masked , thick plus (budulec bardzo gęsty na gorące dni idealny, ale trzeba go muskać bo lubi się bąbelkować) Jeśli chodzi o akrylki to 3d są wspaniałe, kolorki śliczne, akryle podstawowe w miarę dobre także polecam
Odpowiedź z Cytatem