Witam
---------- Dodano o godzinie 18:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:45 ----------
Moje drogie w końcu zrobiłam swoje doświadczenie. Krótko mówiąc moim skromnym zdaniem, możemy mieszać te dwie marki. Troszeczkę zbiegał się lakier, ale zapewne jest to kwestią wprawy szybkiego malowania. Lakier shellaka nakładał się tak samo jak lakier MM, malowałam go na bazie nie przemytej primerem. Z trwałością pewnie będzie ok
.
Powiedzcie mi tylko czy z czasem coraz ciężej zmywać hybrydy? Tym razem nie mogłam doczyścić paznokci i musiałam dość mocno zmatowić płytkę i przez to też je skrócić
Kurczę nie wiem jak dodać zdjęcia żebyście zobaczyły jak mi wyszło. Zdjęcia dodałam przez "Dodaj zdjęcie przez fotosik" i nie wiem gdzie poszły?
Tylko mała uwaga, lakiery shellaka mają lepsze słoiczki i pędzelki, w lakierze MM nie mogę mocno dokręcić słoiczka bo przeskakuje nakrętka, ale za to mają lepszą cenę.

. Troszeczkę zbiegał się lakier, ale zapewne jest to kwestią wprawy szybkiego malowania. Lakier shellaka nakładał się tak samo jak lakier MM, malowałam go na bazie nie przemytej primerem. Z trwałością pewnie będzie ok
.
.
Odpowiedź z Cytatem