Moje drogie moja znajoma maluje paznokcie shellakiem, umówiłyśmy się, że ja spróbuję pomalować lakierem shellaka na bazie MM a ona lakierem MM na bazie shellaka, zobaczymy jak wyjdzie i jaka będzie trwałość, jak jesteście zainteresowane to napiszę na forum
jak wychodzą kwiatki z akrylu MM ?![]()
zamówiłam i jaahh trzeba poszaleć, zrobiłam sobie sama prezent urodzinowy, przedwczesny
![]()
Ostatnio edytowane przez nanami7 ; 30-07-2011 o 23:25
i ja się skuszę na promocjęoj, będzie zamówionko, będzie
kusicie
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
www.pajacyk.pl
Kliknij w brzuszek pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko
Witam
---------- Dodano o godzinie 18:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:45 ----------
Moje drogie w końcu zrobiłam swoje doświadczenie. Krótko mówiąc moim skromnym zdaniem, możemy mieszać te dwie marki. Troszeczkę zbiegał się lakier, ale zapewne jest to kwestią wprawy szybkiego malowania. Lakier shellaka nakładał się tak samo jak lakier MM, malowałam go na bazie nie przemytej primerem. Z trwałością pewnie będzie ok
.
Powiedzcie mi tylko czy z czasem coraz ciężej zmywać hybrydy? Tym razem nie mogłam doczyścić paznokci i musiałam dość mocno zmatowić płytkę i przez to też je skrócić
Kurczę nie wiem jak dodać zdjęcia żebyście zobaczyły jak mi wyszło. Zdjęcia dodałam przez "Dodaj zdjęcie przez fotosik" i nie wiem gdzie poszły?
Tylko mała uwaga, lakiery shellaka mają lepsze słoiczki i pędzelki, w lakierze MM nie mogę mocno dokręcić słoiczka bo przeskakuje nakrętka, ale za to mają lepszą cenę.
Ostatnio edytowane przez samaron ; 31-07-2011 o 20:14
ja tylko coverek zamówiłam z racji że nie mogę znaleść firmy która mi pasia już w tym miesiącu poszalałam z pazurkowymi zakupami bo bym pewnie jeszcze kolorówki i płyn zamówiła
![]()
moje zamowienie juz dotarłojak zawsze ekspresowo dziekuje bardzo
troszke liquidu wyciekło, ale żadnej szkody nie narobił
Pan kurier zaczyna sie na mnie trochę dziwnie patrzeć jak przynosi mi przesyłki
![]()
a co myślicie o tym beżowym coverzedobry jest
![]()
katarynka jak znajdę chwilkę to ci zrobie próbke i wrzuce fotke jak wyglada w polączeniu z monomerem
dodaje próbki polimer cover beż i biały standard
Załącznik 44501
i polimer cover różowy standard z białym standard
Załącznik 44502
Ostatnio edytowane przez Elizabeth76 ; 01-08-2011 o 16:55
Ela MM powinno Ci płacić za reklamę, dzięki tym Twoim zdjęciom trudno nie skusić się na zakupy u nich![]()
Nena bo ja juz cala mistero milanowo w produkty to o czym mam pisać jak nie o nich![]()
![]()
Elu i bardzo dobrze, że piszesz! Podoba mi się to, że Twoja opinia jest rzetelna a nie cud miód bo JA na nich pracujęLubię czytać opinie osób, które pracują na danych materiałach od jakiegoś czasu i są w stanie obiektywnie je ocenić i coś szczerze polecić lub odradzić
![]()
Jest coś czego nie masz jeszcze z MM?![]()
Nena pewnie by sie znalazło coś czego jeszcze nie mamAle moj chop mowi że zapasy z MM mam jak na wojne
A ja do niego że to nie moja wina że ciagle kuszą promocjami
![]()
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
To jak będzie Ci się baaaaaaaaaaaaardzo nudzić to możesz jeszcze coś obfocić
Farbki arylowe MM też masz i wszystkie żele kolorowe?
Wysłali moje zamówienie![]()
pewnie jak będe luzna to ci zrobie foty kolorkow i prześle
jedynie co mi brakuje w MM to polimerów z drobinkami![]()
Z drobinkami? Mają takie <ślepa kura>?
Za zdjęcia zawsze jestem ogromie wdzięczna... katalog to jedno a jak wyglądają w rzeczywistości o drugie![]()
akryli nie maja z drobinkami![]()
Uff, już myślałam, że coś przeoczyłam a tą wypowiedź można było potraktować dwojako![]()
chociaż z tymi drobinkami w polimerach to jest takna warsztatach u Pani Emili Kossakowskiej mieliśmy akryle z tymi drobinkami i powiem wam cudo
i te laski co były ze mna na tych warsztatach to pewnie potwierdza
i na dobrą sprawe to nie wiem jak to jest z nim czy są czy ich nie ma . Ale pewnie Alicja nam wytłumaczy
![]()
![]()
A trzeba matowić płytkę przy zastosowaniu hybryd MM? I przetrzeć warstwę dyspersyjną bazy przed nałożeniem koloru?
Dziewczyny! proszę o czytanie ze zrozumieniem forum to raz, a dwa pierwsze szukamy informacji potem pytamy nie ma leniuchowania!
W temacie o hybrydach Pani Alicja wszystko pięknie napisała
http://forum.wzorki.info/276574-post304.html
Post dotyczy frencza na żelach hybrydach mistero milano.
Polecam przelecieć kilka ostatnich stron tematu o hybrydach.
Czytałam cały wątek o hybrydach... A mi zależy tylko na nałożeniu bezbarwnej bazy.
Ale dziękuję za linka, najwyraźniej gdzieś umknął mi te post.
elu dziękuję Ci bardzoteraz zaczynam sobie pluć w twarz że różowego nie zamówiłam :/ ale może doczekam sie jakiejś kaski niedługo to nadrobie zaległości
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)