Piękne a zarazem oryginalnesuper!
![]()
Piękne a zarazem oryginalnesuper!
![]()
dziewczyny śliczne kwiatuszki
a tutaj zdobienia do nowego programu szkoleniowego Astonishing
Acrylic Design LVL II
![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
Soffii to Ty je robilas ?![]()
Nie mam slow by opisac to co widze na tym zdjeciu![]()
![]()
![]()
Agnieszka
soffi przepiękne aż strach swoje wstawiać,ale wstawię...
Uploaded with ImageShack.us
te cuda co tu robicie sa niesamowite sama bym chciała spróbować tego ale niestety moje stanowisko w pracy jest malutkie i gdybym tak zaczeła cos robić to chyba bym sie udusiła ze smrodu likłidu hehe fajnie napisane... raz dostałam opieprz za smrod bo klientki na fryzjerstwie sie skarżyły![]()
sofi chechlol jestescie moimi wzorami do nasladowania, goru czy jak to sie tak mowihaha ukłony dla Was dziewczyny
![]()
Zgodzę się. Na lepienie ładnych kwiatuchów akrylowych składa się wiele części właśnie jak liquid ,proszek akrylowy a pędzel to już w ogóle.Również staram się w tej kwestii i absolutnie nie poddaję, choć przyznam, że za łatwo nie idzie.
Ale jak to mówią: trening czyni mistrza.
---------- Dodano o godzinie 00:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:08 ----------
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Powalające![]()
Marzenie dojść do takiej perfekcji
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez samaron ; 02-08-2011 o 09:37
soffi coś pięknego
![]()
Chechlol alez sie bede powtarzac! Piekne sa!
Soffi brak slow...![]()
Soffi cudowne prace.
Chechlol Twoje również jak najbardziej udane.
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
Soffi, rewelacyjneTe maki są boskie po prostu
Chechlol superRozwijasz się baardzo szybko
![]()
bardzo dziękuję:-)
Soffi rewelacyjne zdobienia!![]()
Zosia no masakrę tu zrobiłaś jakąś "nie lubię Cię" Ty zdolniacho
Kasia śliczne są![]()
roza według kpk chechlol, kasiu wiem ze to kpk wyglada duzo lepiej niz moj kwiatek, starałam sie jak mogłammysle ze jakbym jej zrobila liteczki to wygladałaby jeszcze lepiej
![]()
Paulka beda z ciebie ludzie hihijedynie bym troszkę cieńsze te płatki robiła a tak to kwiatek
![]()
PauuulkaaaaaKwiatek jest rewelacyjnyy! Dziewczyno, gdzie ty się ukrywałaś? Cudnie lepisz
Zdolna bestia, no
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Dokladnie Paulka, swietna wyszla Tobie ta rozyczka! Jak tak dalej pojdzie to bedziesz piekne kwiatuchy nam tu lepic. Czekamy na wiecej
![]()
paulka widzisz to nie takie trudne,bardzo ładnie wyszła tylko cieńsze płateczki ale do tego dojdziesz z czasem:-)
cieszę się że się przydało
Paulka Ty zdolniachoSuper Ci ta różyczka wyszła, chyba też muszę poćwiczyć
![]()
Mówcie mi Gosia
Soffii, chechlol to jest niesamowite. Aż wam zazdroszcze bo moje nie są taki piękneMacie talent kobitki
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)