redsunset sliczny piesek![]()
redsunset sliczny piesek![]()
Golaska czy owlosionego ?
kupcie ! kupcie ! sa cuuudowne![]()
dziękijest naprawdę kochany psiak
i szalony jak nie wiem. Mój Kuba ma z nim masę zabawy. Gonitwa po domu od rana do samej nocy
A sam Roki to takie małe nie wiadomo co, jego mama to York a ojciec to ratler, a Roki typowa mieszankakudłaty ratlerek
![]()
My chcemy golaska. Tylko nie wiem jak duże one rosną...
Mój Kapsel też był taki szalonydalej w sumie jest ale już nie tak bardzo. Żaden pies na osiedlu nadążyć za nim nie może bo jest jak wyścigówka
![]()
Milenko głowa do góry
RedSunset Roki jest boski
no są słodkie.. mi tez sie bardziej podobaja jasne pieski w ciemne plamki, ale moj tez jest sliczny![]()
Milenka jakbym ogoliła Cookiego to on też ma po całym ciałku takie plamusiewidać je jak jest krótko obcięty, a najbardziej jak się go myje
![]()
a ja podejrzewam ze jak bym ogolila mojego owczarka to bylby tak w desen jak ten golas... chudy i mizerotka![]()
Diabeł wie wszystko, nie wie tylko gdzie kobiety ostrzą swoje noże...
To moje zwierzatka![]()
Edziu - rudy ( jego matka to pers,wiec on jest półpers)
Safi - persik![]()
Odwalam malowanie pokoju córki. Poszłam po wałek.. wracam a tu
![]()
he he, najlepszy nadzór budowlany![]()
pieknie!
To se kociak znalazl legowisko![]()
Wesolo, nie ma co![]()
Agnieszka
ale ladny kot!
to jakis rasowy![]()
Gosiu to znajda ktora okazała sie jakaś mieszanką - wet powiedzial że wyglada jak rasowa norweżkaOgon ma jak moja cala ręka
![]()
wzystkie zwierzaki swietne! ja zawsze chciałam malutkiego pieska, ale dopiero sobie pewnie kupię jak będę mieszkać osobno z rodzicami bo mamuska ma uczulenie na sierść![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
a ja mam szopa pracza, psiaka (owczarek dlugowlosy z pitbullem zmieszany z blekitnymi oczami) , kota calego czarnego i 2 jaszczurki : agame i warana miniaturke![]()
www.fenixsklep.pl <-- serdecznie zapraszam
DYSTRYBUTOR MARKI PEGGY SAGE oraz MISTERO MILANO .
www.salonfenix.pl
http://pazurkomania.blogspot.com
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)