Marcia B, witamy serdecznie, na pewno będzie tu Tobie bardzo miło, a my dołożymy wszelkich starań aby Tobie i wszystkim nowym koleżankom chciało się zaglądać na forum![]()
Marcia B, witamy serdecznie, na pewno będzie tu Tobie bardzo miło, a my dołożymy wszelkich starań aby Tobie i wszystkim nowym koleżankom chciało się zaglądać na forum![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Czesc
Mam na imie Magda, jestem poczatkujaca w stylizacji paznokci, kurs ukonczylam 2 mieisaice temu, ale obecnie cwicze tylko na sobie. mieszkam na Gran Canarii i jestem mama 9 miesiecznej Nadii.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Witamy serdecznie![]()
Witam wszystkich serdecznie.Paznokcie to moja pasja.Mam 20 lat jestem ze śląska.
Witamy Artemisciekawy nick
![]()
Artemis witamy na forum i zachęcamy do udzielania się![]()
Witam wszystkich! Mam dopiero 18 lat i wszystko przede mną
Stylizacja to moja najwieksza pasja i hobby! Mam półrocznego Synka i szkołę a wolne chwile pazurki
chciałabym w przyszłości po szkole zając się stylizacją paznokci w zawodzie.
![]()
Witam wszystkich.Nie robię jeszcze tipsików ale bardzo zaczęło mnie to interesować i chcę się dowiedzieć jak najwięcej.Właśnie mam swoje pierwsze żelkii tak mi się to spodobało (wykonywanie i efekt),że mam zamiar sama spróbować.Jednak na razie łyknę trochę info.Pozdrawiam.
ja również witam wszystkich
cos o mnie
zakladanie tipsów i malowanie ich zwyklymi lakierami towarzyszy mi od kilku lat
oststniokupilam sobie lampe i zaczelam robic tipsy zelowe
nie wyszly mi najgorzej
zawsze chcialam isc do szkoly ale to nie wypalilowiec jestem "samoukiem"
wow ile nowinek - witamy Was dziewczyny![]()
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Witam po krótkiej przerwieZ małych problemów z hasłem musiałam założyć nowe konto
I muszę zaczynać wszystko od nowa
---------- Dodano o godzinie 20:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:40 ----------
ale wcale bym się nie obraziła jak bym ktoś by mi pomógł z odzyskaniem tego konta bo wysyłam przypomnienie hasła i nic na maila nie dostaje i nic nie mogę zrobić, a tyle już rzeczy miałam na tym koncie jeszcze troche mi brakowało a bym mogła w koncu brać udziały w konkursach a tak tolipa..
Witam was Kobitki! ;-)
Witajciezapraszamy do aktywnego udzialu na forum;p
hej hej hej, witamy się!![]()
witam wszystkich serdecznie, mam 23 lata, jestem studentka pedagogiki a od pewnego czasu i pasjonatką stylizacji pauzurków. Mam nadzieje, że zabawa pazurkami przyniesie mi dużo przyjemnościa dzięki wam mój start będzie duuuuużo łatwiejszy
pozdrawiam
![]()
witam dziewczynyytak, tutaj start jest o wiele łatwiejszy
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Witam i ja![]()
i ja również witamcoś szybko o sobie
mam na imię Kaśka,19lat
od dwóch lat moim hobby stały się pazurki
póki co więcej trenuję na sobie
mam nadzieję że wiele się od Was nauczę
![]()
Hej dziewczyny, czas na oficjalne przywitanie, od kilku dni intensywnie poczytuje forum, wyskrobalam juz kilka postow
troszke o mnie, mam 28 lat, mieszkam w Irl od 6 lat. Wychowuje 4-letnia corcie.
Artyzm byl w moich zylach od dawna, ale jakos nigdy moje zycie nie szlo w tym kierunku, az do teraz gdy przez przypadek odkrylam jakim artystycznym zajeciem jest robienie paznokci. Zajmuje sie tym dopiero od 3miesiecyjestem pelna zapalu i wiary
![]()
gratuluje wam dziewczyny tych przepieknych malutkich elementow sztuki, szczeka opada.![]()
Witam!
Mam na imię Natalia. Mam 21 lat. Studiuje Administracje zaocznie w Poznaniu. Od 3lat robie pazurki. Ukończyłam kurs żel, żel kolor, akryl kolor
Posiadam certyfikaty firmy Diamond Nails. Wiem, że moje prace nie są idealne. Wychodzę z założenia, że człowiek uczy się całe życie.
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie![]()
Witam wszystkie Kobietkiod 2 lat zajmuje sie stylizacją paznokci. Pracuje na żelach Sun Flower
Mam nadzieje że tu sie jeszcze dużo naucze od Was![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)