piękne te wasze kwiatki![]()
piękne te wasze kwiatki![]()
To ten
Polimer PIGMENTO ROSA rżowy (5 ml) - MisteroMilano
Zdjęcie w ogóle nie oddaje koloru na stronie a szkoda
Na to odrobina coveru z drobinkami z graffiti + holo![]()
Plusia, przeeeeeeepiękne kwiatki![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Plusia ładniutkie kwiatki![]()
Słoneczko super
widać, że ćwiczenia robią swoje, a ja ostatnio leniwa jestem
myślę, że na warsztatach się czegoś nauczę![]()
Aaaaa... jest czym oko nacieszyć![]()
"Powietrze pachnie, jak malinowa Mamba,
Nikt nie przeklina, nikt nie mówi karamba"
moje pierwsze wypociny, nie jest tego duzo bo nie mialam czasu, ale nie moglam sie doczekac kiedy w koncu cos zmaluje, wiec tak na szybkiegobedzie cos ze mnie, czy razcej mam dac sobie spokoj ze strołkami
w nastepnym tygodniu albo juz w weekend bede miala troce wiecej czasu to siąde i trochu pomaluje
![]()
Paulka ćwicz i będzie supera widać że masz chęć do ćwiczeń, to z każdym razem będzie lepiej
Jak na pierwszy raz to nie jest źle, żebyś moje pierwsze widziała
Ja zaczęłam malować wzorniczek...zrobiłam już kilka wzorków, później wrzucę![]()
Paulka jak ja próbowałam to mi nic nie wyszłoI już sobie odpuściłam, stwierdziłam, że nie mam co próbować
Gratuluję chęci
![]()
"Powietrze pachnie, jak malinowa Mamba,
Nikt nie przeklina, nikt nie mówi karamba"
ja nie mam czasu cwiczyc jak narazie...dzis rano jeszcze cos tam szpacilam ale bez wiekszego szału...naogladalam sie dizs materialow do cwiczen to moze jakis postep bedzie, ja tak nie skromnie wrzucilam tego swojego odraz do strołkow zamiast do cwiczen, wybaczcie![]()
trochę inspiracji
paski do spodni są świetne
club.osinka.ru :: Ďđîńěîňđ ňĺěű - Đîńďčńü îň sovaj
Ôîňî@Mail.Ru: prikladnoe@community : Ňĺőíčęŕ äâîéíîăî ěŕçęŕ ĹÍîâčęîâŕ: ôîňî
Dziewczyny pokaze wam moje proby one stroke, od poczatku do terazco myslicie ? Moge cos podobnego przenosic na paznokcie ?
ostatnie najlepsze, jeśli tak samo wyjdzie ci na paznokciach to możesz śmiało malować
Rewelacja, kobitka ma bardzo wypracowaną rękę![]()
Zainspirowana Waszymi malunkami, pocwiczylam dzisoto male efekty:
bardzo ladnie ci to wszystko wyszlo... oplacalo sie cwiczyc![]()
Maremi a mnie te ostatnie podobają się najbardziejsuper ćwiczenia
![]()
no wiedzialam ze będziesz szalała ze strołkamiteraz pokazuj te dzieła na pazurkach
![]()
Maremi bardzo ładnie wychodzi Ci ta technika malowania
plushak cudne te Twoje cudaki![]()
Wow plushak, widzac Twoje slicznosci powinnam swoje schowac hehehe, jak to przelozyc na tak mala powierzchnie ? cierliwosc ? dobry pedzel ? czy lupa hehehe![]()
plushak piękne jak zwykle, a ja kupiłam takie pędzelki effectivenails-sklep.home.pl/Pedzelki_zestaw_4_szt-1012.html, na razie ćwiczę na kartce, pędzelki są fajne, cena też
Ostatnio edytowane przez aga ; 30-08-2011 o 17:41
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)