Dziekuje Wam wszystkim dziewczynki, ogladam Wasze prace i to mnie najbardziej mobilizujePodziwiam to co tworzycie.Dziekuje ze moge byc tutaj razem z Wami
![]()
Sądzicie, że dobrze mi poszło?
Niestety nie mam zbut wielu możliwości ćwiczenia i zdarza się to bardzo rzadko, więc nie jestem jeszcze w tym najlepsza. Mam jedynie nadzieję, że nie zaliczam się do partaczy![]()
jkasia....na pewno nie nalezysz do partaczy..paznokcie Twoje potrzebuja jedynie doszlifowania..na pewno krzywa c ktorej brak i sa delikatnie zaokroglone przy koncach a musza schodzic prosto, niech beda cienkie jak wlos..i troche bardziej boczki beda wtedy ladniej wygladac,beda bardziej smuklejsze..
moje pierwsze
Załącznik 4219
Załącznik 4220
Załącznik 4221
Załącznik 4222
Załącznik 4223
Hmmm, jesteś pewna, że to są Twoje pierwszeAż się wierzyć nie chce, bo nie wyglądają jak robione przez osobę zupełnie bez doświadczenia. Bardzo ładny tunel, może tylko troszkę zbyt mało widoczna krzywa C.
bardzo ladne
wszystkie marzenia sie spelniaja
serio pierwsze? robiłaś jakiś kurs? wyglądają bardzo przyzwoicie..
według mnie to krzywa C do poprawy![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
są to naprawdę moje pierwsze akrylowe pazurki na formiea nad krzywą C postaram się popracować
i nie robiłam kursu
jak tak wyglądały by moje pierwsze to bym była z siebie dumna ślicze są
moim zdaniem to albo to nie są Twoje pierwsze paznokcie albo nasz wielki talentjeśli to drugie to gratuluje
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
o tym samym pomyslalam co dziewczyny
jesli kurde masz taki talent to zazdroszcze
pazurki swietne naprawde
niz dodać nic ującSuper Ci wyszły
![]()
jak na pierwsze to rewelacja![]()
popieram kolezanki wyzej ze sa bardzo ładne
Sa naprawde sliczne!
podobają mi sie te pazurkiśliczne kolorki
![]()
mi równiez![]()
bardzo ładne![]()
mi też sie podobajągdyby boczki były troche równiejsze to cud, miód i malinki
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)