moje pazurki wysłane![]()
moje pazurki wysłane![]()
ale konkursik... ja dopiero podlaczona do swiata zywych i nawet nie wiedzialam ze taki konkursik mamy... cos wymysle
![]()
Dla mnie zasady są przejrzyste i nie jest to problemem. Mam już super pomysł i nie długo działam. I chyba też zaryzykuję z jakimś nowym kształtem, a nie tylko szpice i kwadraty![]()
Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
Moje hobby i pasjahttp://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/
Kurczę, zapomniałam o konkursieza tydzień w sobotę daję czadu
![]()
a ja dalej tworzęszkielet mam ale nie mam czasu go ozdobić
![]()
ryzykuj, tez porywam sie na nowe kształty, wychodzą masakrycznie i później żałuję ze nie zrobilam tradycyjnie kwadtatów, ale po chwili przemyślenia jestem z siebie dumna ze cos tam probuje, ze idzie coraz lepiej a nie ze stoje w miejscu i kwadraty i kwadraty .. chociaz kwadraty tez trzeba jeszcze ładnie dopiescic![]()
Wszystkie kształty są piekne wszystko zależy od dopracowania ich i od wzoru![]()
no jak najbardziejdlatego mowie ze w moim przypadku nawet kwadrat musze dopieszczac by byl idealny
![]()
super temacik![]()
Uffff... 7 godzin ciężkiej pracy z przerwami na siku, amciu, piciu .. czuje się jak górnik po szychcie![]()
Mam cichą nadzieję, że nie na darmo)
ja poległam... szkielet był, ale czasu na zdobienie mi zabrakłoza dużo na głowie a w środę lecę na urlop
![]()
do boju dziewczyny!
![]()
Choco 7 godzin? Obawiam się, że moje pazurki nie będą się nadawały na ten konkurs![]()
Choco jaki czas
Zakłądam że muszą być piękne![]()
no to pozamiatane, nie ma co sie brac nawet bo jak choco tyle robila swoje to po nasprzynajmniej po mnie
No nie, to ja też się zastanawiam, po co wysłałam swoją pracę xD Choco pozamiatałaTeraz jak moją zobaczycie to taki wstyd będzie
xD
kochana żaden wstydi nie mów tak bo po
Najważniejsze że robisz paznokcie, ćwiczysz i się uczysz, i nie opowiadaj mi tu głupot
![]()
no ja właśnie skończyłam zaczęłam robić po 12 i dopiero co skończyłam jeszcze fotki i wysyłam
No i poleciały czekam tylko na wiadomość![]()
Ostatnio edytowane przez kasandra262 ; 30-08-2011 o 17:21
ja zrobię chyba na ostatnią chwilę![]()
Ja juz mam zrobione ale sie musze jeszcze dorwac do jakiegos normalnego komputera zeby wybrac, ktore sa najlepsze, zrobilam chyba z milion.![]()
Też muszę się w końcu za nie zabrać, ale pomysłu jeszcze nie mam![]()
a ja pomysl mam tylko czasu brak ale moze wydebię cos kolo niedzieli?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)